Egen Parfym i mitt namn!

Äntligen kan jag berätta!!!! Jag har ju berättat att jag har jobbat med en egen parfym-serie det senaste året, inom kort så kommer den ut i butik. Jag och min syster har gjort allt från scratch..träffat en av de främsta parfymörerna,  åkt till Paris på beauty week, träffat producenter i Belgien. Jobbat fram artwork med en grymt duktig AD här i Sthlm och låtit en makalöst duktig kille i London jobba fram 3D bilder. Vi har slitit hårt för att få det exakt som vi vill och äntligen är allt klart. Lagret står nu uppfyllt till bredden och leveranser går till butik inom någon vecka…Parfym i olika storlekar och shimmering lotion till en början. Ytterligare två produkter lanseras till hösten och just nu jobbar vi på nästa doft som lanseras våren 2013.

Här kommer lite bilder från när vi började jobba med doften och arbetet längs vägen….kommer strax lägga upp mer info om vart ni kan beställa den och så vidare. Den kommer säljas på Kicks och Åhlens om några veckor, då kommer jag oxå ge mig ut på parfym-turne!!! Tjoho!!

Vi sitter och skissar med varsin dator...även duktiga Kimpa har varit med på ett hörn.

Jag provar på lite lika krämer och kollar vad de olika innehåller.. Har bränt mig med en locktång på halsen..., suck!

Fina, duktiga Ann-Sofie som har hjälpt oss med illustrationerna på kartongerna.

Jag står modell för Ann-Sofie som ska skissa av min rygg till bilden på kartongen..

 

På plats i Paris på Beauty week.

Första flaskan har kommit med doften, dock utan pressad logga på och utan den rätta rosetten...

På plats i studion för att plåta kampanjbilder.

Syrran är en kul tjej..:)

Klänningen som egentligen är röd redigeras och blir cerise...


Charlotte Perrellis parfym är flörtig, sensuell med en härlig freshör, som lämnar en lättsam och ungdomlig känsla efter sig.
En mix av soft jasmine, rose, mysk, fräsch mandarin och Charlottes personliga favorit svartvinbär.
Charlotte och parfymören skapade det här ackordet med svartvinbär blandad med historisk mysk och en nyckfull svensk flörtning!

Idén för parfymen föddes redan för 4 år sedan och äntligen är den äntligen här:


– “Jag var ute efter att utveckla en unik doft med ungdomlig energi och fräsch känsla, inspirerad av starka och självsäkra kvinnor.
Det har varit extremt viktigt för mig att inte tumma på kvalitén och det är anledningen till att jag har valt att utveckla produkten i mitt eget företag för att ha total kontroll.

Charlotte Perrelli.

Fuktgivande lotion med skimrande effekt berikad i vitamin E,
skyddar huden mot skadliga fria radikaler. Gör din hud mjuk
och absorberas lätt. Charlotte Perrelli shimmering lotion
ger en lätt doft av mandarin, sensuell mysk och sofistikerade fresia.

Används främst till ben, dekolletage, armar, händer.

 

 

 

 

 

 

 

Jag har i många år fått frågan vad det är jag har på benen för att de ska få så fin lyster, jag har alltid gjort och använt mig av en egen blandning. Nu tyckte jag det var på tiden att dela med mig. Här kommer min alldeles egna Shimmering Lotion.

LOADING..