The Girl

Så här såg det i alla fall ut i lördags kväll, nu sitter jag hemma i soffan i myskostymen igen och det känns väldigt skönt. Vill återigen tacka för alla fantastiska inlägg som är så peppande!!! Jag måste ha de finaste bloggläsarna ever!! Det är otroligt skönt att se att det fanns några som gillade mitt framträdande i alla fall, verkligen. Jag menar det!

 1. Malin skriver:

  Hej hej! Måste bara säga att jag tyckte det var jättetråkigt att du inte kom vidare med din låt! Jag brukar inte lyssna så mycket på din musik men denna låt var mycket bra och betydligt mycket bättre än andra som gick vidare! Hoppas du inte är alltför ledsen! Kram från mig!

 2. Karin skriver:

  Jag tittade på The Girl på idag på Youtube och känner fortfarande att du borde vara i Globen på lördag!! Du är alltid så proffsig sjnger fantastiskt och gör så snygga framträdanden! Jag kommer verkligen att sakna the Girl på lördag!

 3. Åsa skriver:

  Så proffsigt och snyggt genomfört. Älskade din outfit, det finns ingen som är så proffsig som du i vårt avlånga land. Du såg perfekt ut. Både min man och jag tycker du var grym!. Tyvärr kunde jag inte se bidraget live, men jag blev väldigt förvånad att du inte gick vidare, det var du verkligen värd. Jag hoppas att du tar revansch, vi har inte fått nog av dig. Det behövs en bra förebild i Sverige som du som kan vara både business, mode, skönhet, musik och mysmamma…. En självständig, cool kvinna som samtidigt är ödmjuk och kan vara sig själv. Ha det fint!
  / Åsa

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..