Taaaack!

Är liiite, lite trött i dag. Puh, vilken vecka. Extremt mycket jobb, mycket fokusering på mig som person och mitt privatliv. Jag har verkligen kämpat för att hålla alla bollar i luften, men igår sprack bubblan. Vi, alla i hela mitt fantastiska team har slitit som djur i månader för de här tre minuterna och jag tycker alla har varit fantastiska. Vi har alla bidragit med passion för det vi håller på med, engagemang och det har varit fantastiskt kul. Tusen tack ni alla fina för allt ni har gjort under den här tiden. Ni har lyft mig mer än en gång.

Vill passa på att tacka alla Er bloggläsare för ert stöd och för era fina ord. Jag är ledsen att det inte räckte och att jag gör många besvikna men jag gjorde verkligen så gott jag kunde.

 

Jag kan bara instämma i det som min manager sa till mig igår kväll efter att tv-kamerorna slocknat….

 

-Solen har redan gått upp i Japan, det är snart en ny dag! Nya möjligheter;)

 

Nu väntar en ledig söndag och vi ska bara njuta av solen.

 1. Åh kära Charlotte!
  Vi satt 10 pers hemma hos en nära vän och höll händer i en cirkel runt Tvn och hoppades på dig,vi skickade 10 smsröster var, men ändå så gick det inte hela vägen Vi blev så besvikna på att svenska folket inte röstat mer! Attans! Jag hoppas inte du gett upp tanken helt på att komma tillbaka till Mello, annars hoppas jag verkligen att du kommer ut med många album i framtiden och att du gör det du är bäst på, att sjunga! Tack för ett jättebra framträdande!!!

 2. Tycker du absolut skulle gå till final. Att kunna sjunga bra är en förutsättning. Röstade på dig flera gånger och tyckte det du gjorde var “skitbra”!!!

 3. alltså du var så sjukt duktig charlotte! så fruktansvärt bra :)

 4. Sanna skriver:

  Jag röstade 70 gånger men minst hälften av dom var svaret “det är svårt att komma fram just nu”.
  Läste att andra också hade fått det svaret.. Riktigt tråkigt!!
  Du är gym och skulle gått vidare till Globen direkt. =)

  Kram

 5. Ebba skriver:

  Om du hade varit med i lördagen innan hade du gått raka vägen till Globen! Vilket skräp som framfördes då, sorry, men Ranelid hade inte haft en chans.
  Efter regn kommer sol!
  Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..