Jag döööör så roligt!

Tårarna rinner av skratt, det här är verkligen min humor!!!

 1. maija skriver:

  kära charlotte! blir så ledsen när jag ser din mobbing av rikard palm,har alltid annars beundrat dig för din medmänsklighet och patos.personligen avskyr jag sjukdommen alkoholism,med allt vad den ställer till med för alla drabbade.men det är trots allt en av våra största folksjukdommar,och de flesta som följer din karriär är på ett eller annat är sätt drabbade!
  maija

  1. Maija. Jag vet inte hur alkolism kommer in i den här diskussionen??? Vad menar du? Att Rikard har problem…har ingen aning. Jag tycker enbart att klippen är roliga och att han är skön. Kram på dig!

 2. Rickard är min favorit. (Även Grynets).Var det inte så att han fick byta till kl 23 nyheterna eller nått för att han…var obekväm. Minns inte riktigt. Vet att han inte var så nöjd.

 3. lisen skriver:

  hahaha underbar kille.

 4. Sanna skriver:

  Vilken mataffär brukar du vanligtvis handla hos?

 5. Unna dig nåt riktigt gott ikväll
  Här blir det tre rätters o kladdakaka (hemmagjord)

  MUMMA!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..