Ny Lugg!

Vi har bestämt att jag ska ha lång lugg på mitt framträdande…Mattias färgade mitt hår mörkare igår på hotellrummet och nu ska vi testa att sätta ditt långa löstestar av hår i luggen för att förlänga den. Peak´s Hair säljer väldigt bra hår om ni skulle vara sugna på att göra något liknande.

 1. Du kommer säker bli jätte snygg Carlotte!!:) ta inte åt dig av anders..!
  Lycka till på lördag!;)<3

 2. Efwa skriver:

  Hej måste säga att din nya hårfärg tog verkligen fram din ögonfärg markant…fint:)

 3. Vicki skriver:

  Du är inte snygg i håret. Det är för långt för att klara stunsiga lockar någon längre stund. Be Mattias att klippa av en bit när han ändå håller på. Den nya färgen var däremot väldigt varm och fin och du klär väldigt bra i den.

 4. Charlotte – det blir 2 2 2 2 much! Tänk på att ett överstylat framträdande kan bli ditt fall!! Du vinner på att vara naturlig, köra så det rycker och ha kul på scen. Skippa svart makeup runt ögonen och ha håret som på repet!! Bara ett tips.. Jag hoppas du tar det till dig! :-)

  1. Ta det lugnt Anders, det blir ingen svart make.up…det kommer bli väldigt avskalat men med en lång lugg, ganska likt de här bilderna fast lite snyggare;)

  1. Okej.. då är jag lugn.. ;-)

 5. Adi skriver:

  Charlotte is your tooth ok? I’m worried…btw I just had one of mine removed the other day and it hurt like hell, so please just say you are ok, darling!!

  Love,
  Adi

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..