Mello-Tävling!

Jag hoppas ju att ni gillar låten lika mycket som jag gör och att ni kommer rösta på mig iaf men jag vill belöna er som röstar extra mycket!

Ta en skärmdump av er telefon (fråga era barn om ni inte vet hur man gör ;) med senast samtalen så man ser hur många gånger ni röstat. Maila bilden till charlotteblogg@stockhouse.se

 

Jag kommer dra 5 vinnare som vinner:

Mitt kommande album – The Girl

 • Träningsbok
 • Den kommande parfymen!
 • Ett gäng signerade skivor och lite annat roligt!

 

Såhär gör du en skärmdump på iPhone:

Tryck in både låsknappen och hem knappen samtidigt = bild som sparas i kamerarullen.

 1. Klart dina fans kommer rösta.. men tack för infon hur man tar print-screens.. Har typ undrat i ett halvår med min samsung s2.. googlat etc.. och här står det rakt på hur man gör.. TACK! ;-)

  1. Jag har oxå samsung s2, men det går ju inte att visa på dden hur många gånger man ringt dock!

 2. okidocki ,,bra det där med att barnen kan hjälpa till.Jag skall göra så gott jag kan.Fattar inget men jag brukar inte tävla eller kommentera ,detta är faktiskt första gången jag ger mig till känna På någons blogg heja heja

 3. Hej Charlotte! Håller alla tummar vi kan för dig! Du är en grym tjej med en fantastisk sångröst. Min lilla tjej på 3 år satt bredvid datorn när jag läste din blogg. Hon såg din råsa outfit och utbrast i ett glädjevrål, -Åh jag älskar råsa. Hon är fiiiiin.. Good luck! Du tar hem det här!

 4. Hej!! Vill bara dela med mig av en underbar kommentar från min dotter:
  Mamma tänk om du var vän med Charlotte, alltså inte för att hon är en kändis utan för att hon verkar vara en omtänksam person. Hon verkar vara en så varm och fin människa.
  Detta kommentera hon precis nyss då vi såg dig på TV och hon vet att jag tycker att du är så bra och att jag följer din blogg ibland. ( t.o.m hon har börjat titta in då och då på din blogg )
  Vi önskar dig all lycka imorgon!! Mvh CAMILLA

 5. Underbart att få en chans att bli belönad för alla de röster jag tänker lägga imorgon! Du är fantastisk <3

 6. Klart vi röstar men hur gör vi som inte har iphone eller barn som kan hjälpa oss…. Ja ja får väl börja mixtra med min lilla Ericsson telefon och se vad jag kan hitta.. MEN rösta det ska jag och kan… LYCKA TILL

 7. Kommer rösta på dig, vill att du ska direkt till GLOBEN i år igen!!! Ska övertala min lillasyster att rösta på dig istället för att rösta på Danny!!! Förlåt Danny, men ja, ja, livet är inte alltid rättvist. Hoppas och vill att det går bra för dig!!!

  // Nikki 12 år i Stockholm
  http://nix.bloggo.nu/

 8. Tyvärr har jag ingen iPhone bara vanlig mobil, men tänker ändå tok rösta på dej ;) LYCKA TILL imorron håller tummarna att DU vinner. Kram

 9. Good luck, Charlotte! Romania loves you and supports you no matter what tommorrow will bring. Hope you get to Globen, but if not, you’are still The Queen.

 10. Ja det blir ju till att rösta lite då ;) vilket man ju så klart hade gjort iallafall :) Nya skivan vill man ju ha:)

  Kram på Dig och Lycka till imorn nu!!!!!

 11. Men jag kom på att jag har Samsung, det går att ta en bild så, men man kan inte se hur många gånger man ringt, bara dom senaste typ 7 samtalen syns, så även om jag skulle ringa 20 ggr så kommer det inte synas.., så hur gör man då? orättvist om inte alla ska ha en chans va ;) hehe
  Kram!

 12. Alla har inte en iPhone

  Hoppas att det går bra för dig i kväll, jag är en av dom som inte tittar, röstar eller kommenterar Mello överhuvudtaget. Men jag önskar dig ändå allt det bästa för i kväll :-)

 13. I found a way I can vote for you many times – through a very good friend who lives in Sweden and likes you a lot anyway. He will vote for you too! enjoy tonight , no matter what, you are happier, healthier , stronger and oh so loved!!!

  Hugs & Kisses
  Adi

 14. Hej Charlotte! Jag skrev en kommentar igår, men den verkar inte ha gått igenom. Jag vill börja med att tacka för att du länkade till min svägerskas blogg för några veckor sedan, Alexandra och hennes sjuka son Mio. Idag skulle jag och min andra svägerska gå på deltävlingen i Malmö men hon kan inte gå. Anledningen till detta är att hon ligger inlagd på Karolinska då hon är gravid i vecka 30 men bebisen väger bara 500 gram. Läkarna säger att man antagligen kommer behöva förlösa henne när som men man vet inte hur det kommer att gå, oklart om lilla Anton kommer att klara sig. Anledningen till att jag hör av mig till dig är att den gravida svägerskan är melodifestivalstokig! Hon har varit så glad över att få se en deltävlig live och nu är hon väldigt besviken på att det inte blir så. Hon brukar spela in tävlingarna så att hon kan se dem året runt. Min fråga är om du hade kunnat hjälpa mig med att ordna en hälsning till henne från er artister i kväll. Du får gärna svara mig på min mailadress hbg.sandra@gmail.com. Jag förstår om du har fullt upp med annat och LYCKA TILL ikväll! Mvh Sandra

  1. Hej sandra!
   jag läste din komentar och blev berörd.
   Hoppas att det går bra för henne på sjukhuset med sitt barn!
   Hoppas charlotte skickar hälsningen!:)
   Ha det så bra sandra!:)

 15. Jag kommer att rösta jag var och kollade igår ditt framträdande var grymt!!!! Håller tummarna att du går vidare!!! Lycka till Ikväll!!

 16. Håller mina tummar för dig ikväll och ska rösta för första gången, men kan inte på min telefon det du skrev om. Heja och vilken klänning den får också högsta poäng. Vilket ögongodis.

 17. Jag röstar, självklart!!! Lycka till ikväll och kör HÅRT!! Ser så himla mycket fram emot att se ditt framträdande! AH!

  KRAAAAAAMAR I mängder!!!!

 18. Tack för tipset hur man tar en skärmdump med iPhonen. Jag träffade ett litet barn häromdagen som skulle rösta på Charlotte Pralin. Han kunde inte säga Perelli. Ungar är härliga! Ha ha!!

  Lycka till i kväll!
  http://www.fotomarie.blogg.se
  :)

 19. För mig känns det här som fusk!

  De andra som tävlar har ju inte den möjligheten. Det är inte rättvist.
  Hur kul är det att gå vidare pga att du har gjort en tävling på din blogg???!!!

  Jag är chockad över att du kan med!
  Sorry, men tycker att det är extremt lågt.

  Jag hoppas att BÄSTA låten går vidare inte den som vinner pga av en tävling!

  1. Karin, alla har väl på sätt och vis samma möjlighet att värva röster, tror fler än Charlotte har en blogg där de kan uppmana folk att rösta. Sen om de väljer att göra det via bloggen eller inte är väl upp till var och en. Det finns säkert de som använder andra sociala medier som Facebook, Myspace mfl. Många använder säkert också “mun till mun” där de ber familj och vänner att rösta och att de sen i sin tur ska be andra att rösta. Så Charlotte är nog knappast ensam om att värva röster, snarare tvärtom, tror nog att alla gör det, men på olika sätt.

  2. Haha, Karin! Det va banne mej det roligaset jag läst idag :)
   Tycker det är en jättekul ide till tävling, om det sen inbringar 500 röster extra så är det väl bara helt underbart, det är en tävling :) må bäste kvinna eller man vinna!:) hehe

  3. Jag håller med Charlotte!
   Karin och alla andra som vill vara negativa:släng er i väggen och om ni blir så störda på allt, varför vara inne på bloggen då?!!!!

 20. Snällt av dig att göra detta men tyvärr har ju inte alla iphone..Hoppas det går bra ikväll, du kommer stråla med den snygga klänningen det är jag säker på :) Kram!

 21. Du ser fantastisk ut på skivomslaget men jag kan inte låta bli att undra. Kan man sminka ansiktet så det blir så ortoligt jämt och fint eller är din hy så perfekt? Eller är bilden retucherad? Kanske en kombination. Stort lycka till ikväll i Malmö!

 22. Charlotte! Vet inte om det blir fler inlägg från dig före kl. 20 ikväll – så jag önskar dig all LYCKA som finns nu. Jag tror starkt på dig och “The Girl”! Du ska till final. Finns inget annat.

  Stor lyckokram och en spark i rumpan!

 23. Jag behövde bara höra provlyssningen på 1 minut innan refrängen satte sig som berget för mig. Går och trallar den dagarna i ända ;) LOVE IT. Lycka till Charlotte, du kommer få tre röster (minst!) från vår lilla familj ikväll. Ser fram emot att se ditt nummer så mycket!! Lycka till :) Akta tänderna ;)

 24. Gillar dig jättemycket Charlotte men vill nog höra alla bidragen innan jag röstar. Man ska väl rösta på den låt man gillar bäst. Även om jag gillar dig så kan det ju finnas någon ikväll som jag tycker är bättre. Lycka till ikväll. Anita .

 25. Sad that I´m in Spain , Iwould definitely vote for you otherwise. Love your song , and I´ll be watching online tonight , send you lots of possitive energy .

  You´ll make it to the Globen!

 26. Har en gammal Ericsson, ingen ajfåån alls, så det blir ingen tävling. Määäääääään man röstar ju på dig ändå!!

 27. Charlotte! Har precis sett lördagens genrep. Känns konstigt att se dig live när man är vann att läsa din blogg. Känns som man känner dig på något vis :) lycka till ikväll, ge järnet låten är bra!! Min son kunde nynna på den när vi kom hem. Sitter klistrad ikväll!! Kram

 28. Ser så fram emot att snart få höra din nya låt och se showen i mello, verkar bli superhäftigt! Riktigt snygga kläder ni satsat på du och dansarna! Lycka till i kväll Charlotte! Kram fr Sara

 29. Hej fina Charlotte.
  Jag har inte hört ännu Din låt men jag VET att Du går vidare :-)))), hade Du en låt som inte var bra så skulle Du inte ställa upp ,eller?
  Så jag hoppas verkligen att Din låt e super bra !!! Du sviker alldrig Charlotte….det vet jag , gillar Dig jätte mycket som artist och det ska Du veta !
  ps såg Dina skor som Du ska ha på dig ikväll, de liknar , eller e det skor från Christian Louboutin, tror jag har sett liknande hos Vickoria B .
  Det blir spännande att se Dig ikväll , LYCKA TILL Charlotte,jag håller tummarna och så klart ska jag rösta på Dig, om låten faller mig i “smaken “, jag skriver senare och “bedömmer” ditt uppträdande
  :-)
  Många kramar Charlotte

  1. Det Är inte sant Charlotte !!!!!!
   Lyssnade på alla låtar och din låt var bäst !!!! utan tvekan !!!
   E så “jäkla” besviken på svenska folket, undrar vem som röstade ??? … tror att det var alla polacker + L ROS….
   Så orätvist, !!!! saknar ord Charlotte , men men …du e Bäst här i Sverige för mig, ska Du veta, Sveriges MADONNA !!!! :-)

 30. Oh my god!!! “The girl” it’s brilliant!!!!!!! I don’t stop listening again and again!!!! I can’t wait to see you today & to buy you’re new album. Duet with Kate ryan??? wow again!!!

  Besos desde España!

 31. HEJA CHARLOTTE!!! Jag tittar nu och du rockar!! Så fin du är!!
  HEJA HEJA! :-)
  Kram Evelina

 32. Go girl, du äger. Vilken start på kvällen:) Bästa låten och framförandet hittills i Mello. Du är proffs!
  Kram Lena

 33. Såå bra du var ikväll!! Tycker låten var jättebra och passar dig perfekt! Kram

 34. SÅ DÄR JA!!! Det här tar du hem. Så skönt att se att det finns lite schlager kvar i melodifestivalen!!!

  Jag och min familj hejar på dig!!!!

  Lycka till!!

 35. Hej Charlotte! tittar nu på melodifestivalen synd att du inte gick vidare, men jag tycker om dig jättemycket ändå, det är bara för att så många andra också är bra och Danny har ju massa tjejer som röstar på han, men skit i det du är jätte bra! Heja dig! Kram

 36. Hej, som jag sagt tidigare, gudomlig röst har du. Mycket bra, supersnyggt och professionellt nummer. Buhu, att du inte gick vidare, röstade 10 ggr. Inte lätt att ta skärmdump från fast telefon (hi,hi). Hoppas att du har med The girl när vi “ses” under Diggilooturnén (A-sås). Kram, Laila

 37. Jävla skit. Hur tänker folk??? Du hade det snyggaste numret och bästa låten. Var stolt över din prestation.
  Kram Lena

 38. Jag tycker i varjefall du var grym ikväll!
  Sjukt tråkigt att du inte gick vidare!
  Men du är Bääääst ändå tycker jag!
  Kram Emelie

 39. Jag röstade på dig!!!!!!!! Fan att det inte gick hela vägen. Det hade du förtjänat!

 40. faaaatttttar inte hur du inte kunde gå vidare???? ÄLSKAR DIN LÅT, den var så braaa!!

 41. Din låt var, i mitt tycke, inte bland det bästa du gjort men värt ett bättre öde! Ruska av dig detta och se fram emot skivsläpp och kärleksmys istället.

 42. Men vad hände! Jag ringde och ringde på din låt, och gillar den supermycket!

  KRAM Caroline

 43. Nej, nu ger jag upp!!! Otroligt! Du och Danny var självskrivna till globen, men vad händer?!?! Vilken trist final det blir!…Ranelid, Flink mfl. Heeeeelt otroligt. Nu är det dags för en tävling med klass!!!! DU var toppen, toppen, toppen! Inget fel på varken dig eller din låt — bara på hur svenska folket röstar enl. min mening….
  Kraaaam!

 44. Vad hände??? Så trist att du inte gick vidare =( Visserligen tyckte jag inte att låten var lika bra som dina tidigare men hallå? Lotta och Christer? Dynazty???? Och Danny hade jag väntat mig mer utav, Din låt var mycket bättre! Mello är inte vad den varit helt enkelt….

 45. Jag är så dj-a ledsen.
  Lis a M var skitbra men Sjögren och Engberg… herregud!
  Kom igen… Du är bäst!
  //C

 46. DU VAR GRYYYYYYYYM GUMMAN!! Du och Danny<3 Lycka till med allt annat, vi kommer såklart alltid vara med dig oavsett hur det går i melodifestivalen :) puss

 47. Så synd att ditt bidrag inte gick vidare varken direkt till final eller till Andra chansen. Du gjorde ett toppenframträdande ikväll!

 48. Du va bäst ikväll!! Va hände!! Och jag som röstade! Stoor kram till vår bästa shlagerdrottning! Du ägde ikväll synd inte fler fattade att man måste rösta! Lycka till med skivan! Den kommer jag köpa! :)

 49. Jag begriper ingenting! Så jäkla konstigt Engberg före Perrelli, My god!
  Du fick 10 röster av mig, sorry att det inte blev fler :( fasen också!
  Kram och jag gillade låten skarpt, ser fram emot skivan! <3

 50. Jag röstade, röstade, röstade och röstade men det hjälpte inte :-( Jag tycker låten är grym Charlotte!!! Du är grym!!! Stor kram och grattis till ett super bra framträdande!!

 51. Men herre gud vad snopna vi blev när du inte gick vidare.
  Låten är ju hur bra somhelst. Vad hände?
  Det är tyvärr inte representativt för Sverige i röstningen.
  De som ringer hinner inte lyssna in sig på låtarna.
  Tyvärr!
  Kram och lycka till med albumet.

 52. Du var helt klart bäst i hela melodifestivalen i år! Förstår inte att du åkte ut!! Grymt lycka till med skivan. Ska köpa den!

 53. Du var bäst! Nästa år får de se till att sprida ut alla rutinerade jämt i delfinalerna, du skulle ha varit en solklar finalist i alla de andra tre deltävlingarna, inget tvivel om den saken! Du har vårt fulla stöd, glöm inte det!

 54. Grymt duktig du var på Scenen Charlotte i kväll !!!
  Att det inte gick hela vägen stör jag mig på då jag tycker din låt var kvällens bästa !

  Kram <3

 55. Nej,nej vi som höll alla tummar vi kunde. ja,ja årets Mello är vääääldigt konstig med vilka som går vidare. Bättre lycka nästa gång, för du kommer väl igen ???

 56. Bästa Charlotte! du var bäst i kväll, grymt snyggt nummer och jag ÄLSKADE din klänning
  kram

 57. Röstade gjorde jag!! Irri över att d även var upptaget en del ggr… Du var värd att gå vidare direkt, skit! Kram på dej

 58. Hej! Jag har precis tittat färdigt på melodifestivalen och är så besviken över att du inte gick vidare! Din låt var helt klart bäst, din röst bäst, ditt uppträdande glammigast och dina kläder får 10/10.

 59. Röstade sammanlagt 25 ggr på dig! Och nu sitter jag och gråter….. Du va lätt bäst!! DU ÄR SCHLAGER!!!
  Du är Melodifestivalens drottning och kommer alltid vara!
  KRAAAM!

 60. Grymt framträdande! DU var strålande och gjorde verkligen allt för detta nummer! Gillar det nya soundet. Ser fram emot ditt nya album. :)

  Supersnygg och väldigt modigt av dig att prova på något annorlunda! Annorlunda – BRA!

  Hoppas du haft riktigt skoj och att du får en fin kväll! <3

 61. Åh du var så otroligt bra och snygg ikväll Charlotte! Tycker det är synd att så okompetenta (nämner inga namn) ska gå vidare istället för du, Sveriges bästa artist. Jag minns när du vann -99 jag har älskat dig sedan dess. Lycka till med allt, kom ihåg att du alltid har dina fans bakom dig, nu längtar jag till ditt album! Många pussar och kramar

 62. Men Charlotte du va grym ikväll. Ditt nummer är så proffsigt och så jäkla bra. Men din låt behöver 2 lyssningar för att fastna, jag tror det va det som du föll på, tyvärr. Jag är så besviken på dem som röstat har varit schlager tjej sen liten och alltid följt tävlingarna, men nu känns det som om folk som inte gillar Melodifestivalen straff röstar på låtar som inte är bra, min känsla men ……tråkigt Charlotte du va värd mycket mer än detta. Men jag älskar din låt och ska köpa ditt album…Love U!!!

 63. Hej underbara Charlotte!
  Jag är verkligen ledsen att inte du gick vidare ikväll. Det var bara du och Danny som var bra. Jag ska köpa din skiva när den kommer ut, för jag gillade låten . Jag tycker iallafall att du var super bra ikväll.
  Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.
  Kram
  Camilla i Karlstad

 64. Jag har självklart röstat rätt så många gånger men tyvärr kan inte visa hur många gånger.Men det gör inget du var Bäst.Synd att du gick inte vidare.Jag tyckte att det var mycket bra låt och hela showen äger.
  Kram Katarina<3

 65. Jag vill bara säga att du skulle ha gått vidare… Du var värd den platsen så himla mycket…! Du får tänka såhär nu när du inte gick vidare… Visst är det tråkigt men det är inte hela världen, du har förmedlat en makalös hit som hela svenska folket har fått på hjärnan och du kommer få ett nytt uppsving i din artistkarriär! Jag vill verkligen att du ska se det positiva och allt underbart du har varit med om under denna tävling, längtar nu till att höra denna låt på radion :) Du är bäst. Tack för en underbar låt!

 66. Men på rikt…du var ju bäst ikväll ju! Vad hände?! Din låt var den enda som fick mig att känna att “tjoho, nu slår jag klackarna i taket”. Grymt besviken tillsammans med dig.

 67. Fan! Har röstat som en tok och ville se dig i finalen eller i alla fall i andra chansen. Blev uppriktigt ledsen då det stod mellan dig och Danny.
  Hoppas du inte blir alltför besviken. Älskar dig!
  Kram Ulrika

 68. Åhhhhh vad arg jag blir! Du var ju bara BÄST!!!! rösta massor! JÄTTE bra låt som skulle ha vunnit hela Melodifestivalen!

 69. Du var värd så mycket mer ikväll! Kanonframträdande och en riktigt bra låt. Håll huvudet högt!

 70. Vad är det som händer??? Charlotte, du håller en helt annan klass och att inte du går vidare är oerhört sorgligt! Ibland kan man undra om det är svenska folket som verkligen borde rösta….

 71. Hej Charlotte!

  När jag hörde 1-minutversionen av din låt på Melodifestivalen.se så kunde jag inte låta bli att lyssna om varje gång. Slutade med att jag satt och tryckte “replay” kanske 30+ gånger (helt ärligt) under en kväll.

  Sen när hela versionen kom ut idag så lyssnade jag en massa, men försökte låta bli de sista två timmarna för att jag ville spara mig till din live-uppträdande, vilket jag nu inser var verkligen värt det!

  Du kanske inte kom vidare till final, men du var bannemej den bästa tävlaren – och att det kommer från en person med lika bred musiksmak som mig är verkligen bra att läsa ifrån, haha! ;)

  Ge inte upp på Melodifestivalen! Du kanske inte kom till globen denna gång, men du gjorde succé och nästa gång du ställer upp kommer du väldigt säkert komma till final! Det var bara väldigt starka konkurrenter denna gång.

  Hundra kramar!
  Stefan

 72. Hej Charlotte!! Vilken underbar låt du har och hur f-n röstar folket ???? Jag bara undrar, detta har varit det sämsta melodifestivalen ever :(

 73. Du var klart bäst ikväll!! Vi röstade som tokar här hemma!! Så synd att du inte gick vidare :( Kramar

 74. Du var ju bäst!!!! (Röstade 26ggr. men tyvärr…. ;( ) Må gott! Kram
  (Fixade ej att göra det här med att visa antal ggr. jag röstat)

 75. Gud så besviken jag blir!!! Du var BÄST och förtjänade en plats i finalen. Bra låt och ett fantastiskt nummer! Det hade jag velat se mer av i Globen. Nu måste jag sura lite till känner jag…

 76. Jag har ringt massor och är sååå sur och ledsen nu för att du inte kom vidare. Älskade din låt och hela framträdandet.
  Hoppas du inte är allt för ledsen nu gumman, du är bäst ändå!
  Massor med pussar och kramar
  Jamie

 77. Låten var hur bra som helst och du hade sådan otrolig utstrålning. Du var absolut värd att gå vidare. :(

 78. Du och Danny skulle ju gå vidare direkt till final. Kommer såklart att se dig i andra chansen och rösta på dig.

 79. – Charlotte, Du gjorde ett kanonframträdande & jag röstade som en “galning” !
  Jag tycker Du SJÄLVKLART skulle ha gått till Globen….
  Kram Kram

 80. Nääää vad synd :(. Jag tyckte att du hade en jättebra låt och ett superframträdande och så vacker(bra med mindre smink)! Massor av kram till dig !!!

 81. oh fan på ren svenska Charlotte, du var så jäkla bra ikväll. din röst var klockren och ni dansade supersnyggt i rutan…är så ledsen för din skull att du inte gick vidare. man undrar vem som tar emot röster för danny sjöng så FALSKT (tyvärr,jag gillar han mkt annars) ja o resten var inget att lyssna på. se det inte som ett nederlag för du var BÄST och hela familjen här hemma är chockade över resultatet:( kram på dig

 82. Vad tråkigt att du inte gick vidare till finalen. Gillade ditt nummer, även om jag tycker att ljudet var dåligt. Vad är för dyr tv-skärm som du har med i ditt nummer, den som det står om i tidningarna, la inte märke till någon. Tror att ditt framträdande kanske gick hem bättre live än på tv. Stor KRAM.

 83. Hej!! Det är inte rättvist.Du var bäst ikväll, en stjärna,ett proffs. Din låt kommer att sälja….tar lite tid för svensken att inse..men Sverige förlorade ikväll en vinnare i hela melodifestivalen..Tack!!!!Charlotte för att Du är en sådan fantastisk person och sångerska.Du sprider mycket glädje,
  Kram från en Smålänning

 84. Alltså Charlotte, du sjunger gudomligt och har sådan star quality och du är verkligen jättesnygg för din ålder. Men jag förstår att du inte gick vidare med detta nummer. Den här “pop-dans” grejen är liksom inte DIN grej.. Alltså.. du kan ju till exempel inte dansa…! Och ta nu inte illa upp, men det finns många yngre förmågor som gör just denna genre bättre. DU borde göra något mer avskalat, nedtonat där din fantastiska röst får dominera, det skulle du kunna vinna hela tjottabalongen på för så bra är du egentligen! kram

 85. Åååh vad ledsen jag blev när du inte gick vidare…jag röstade ju som en galning. Tyckte din låt var fantastiskt bra och är övertygad om att den kommer bli stor ändå!!! Jag var där och såg det live nu ikv och du var riiiiiktigt grym. Svenska folket har dålig smak ;) Stor kram!!

 86. Jag gillar dig Charlotte men jag tyckte inte att låten var bra :-(. Tyckte dock att du var bättre än Danny som gick vidare.

  Kram

 87. Charlotte!! Du var så otroligt fin, vacker, underbar och BRA ikväll. Ringde o sms:ade men det nådde tydligen inte fram… Otroligt besviken blev jag. men jag älskar låten och förstår varför du fastnade för den. Lyricsen är helt underbara. Två meningar fastnade hos mig:

  “I’ve got my feet back on the ground yeah” och “I’ve learned the hard way, accepting the past”

  Sån känsla när man lyssnar på den , helt otrolig. Ser fram mot ditt album THE GIRL lycka till med allt, ska vara först att köpa det.tack fina charlotte för alla otroliga låtar….!

  camilla

 88. Vilket Carola & Johnsson fail! Årets skräll! Hoppas du inte e alltför deppad & att detta inte förstör din karriär!

 89. Svenska folket borde skämmas, du skulle gått till Globen direkt. Om jag hade varit dig Charlotte hade jag bojkottat Melodifestivalen hädanefter. Du var skitsnygg o vilka häftiga skor o sen vilken show. Skickar över en styrkekram från Skånskan som såg dig IRL…..:-)

 90. Fy så besviken jag blev när du inte gick vidare ens!!!
  Du var ju bäst ikväll ju, låten är kanon bra!
  Tyvärr så har jag ingen modern mobil så jag kan visa hur mycket jag röstat, men många gånger blev de kan jag lova! :D Men men.. jag gjorde det jag kunde alla fall! Jag var säker på att du & Danny skulle gå vidare till Globen.. så kom Lisa med en jätte tråkig låt & gå vidare!?
  Nä fy.. vart var dina fans ikväll kan man undra???
  Kramar

 91. Hej! Tråkigt att du inte gick vidare med din härliga låt. Men jag ska köpa din cd när den kommer iaf! Kram!

 92. Hej Fina! Du var helt fantastisk idag i melodifestivalen! Älskade låten! Så tråkigt att du inte kom till finalen :( men du är verkligen helt fantastisk! :) <3 Jag röstade en massa! har mailat bilden på hur mycket jag röstade :) Ha det bra! Kram

  1. Just det glömde skriva att du var fantastisk igår kväll och förstår inte hur du kunde få mindre röster än Christer och Lottas mossiga låt. ÄLSKAR din låt. TACK för den!

 93. försöke rösta men är i utlandet – du hade min öst 1000 ggr. kul att se hu du ler hela numret igenom – du strålar. Så fin med lagom mycket smink och mjuka toner. Klänningen är helt amazing. hela numret. Hoppas du njöt på scenen för du såg lysande ut!!

 94. du såg strååååålande ut!!!!! lagom smink och mjuka toner. kläderna på dig va amazing. hela du. Så fint att se. Hoppas du njöt där på scenen. Du va och är lysande!! du hade 100 röster från mig men jag är utomlands o kan inte rösta :(

 95. Hej Charlotte
  Jag känner mig så bedrövad över att du inte gick direkt till Globen :( Så himla fel!! Du gjorde ett fantastisk uppträdande, vilken show, fantastisk sång och du var supersnygg, så hög klass att det skulle kunna vinna hela tävlingen!!
  Du var bäst!!
  Stor och varm KRAM till dig!

 96. Skriver här också eftersom jag skrev hos Pernilla.

  Snyggt framträdande och som vanligt oerhört proffsigt av en proffsig artist. Låten var ingen favorit hos mig och scenklädseln, nä. Jag gillade inte alls skor eller klänning något vidare. För mycket konståkningskänsla över den.

  Men snyggt framträdande och jag tycker def. du borde fått gå vidare :)

 97. Hej Charlotte! Underbart framträdande! Asgrym låt! Och underbara du! Du är melodifestival drottning nr. 1! Fattar inte hur Lisa kunde gå i final före dig! Hur röstar svenska folket egentligen?? Du var ju solklar vinnare i mello 2012.

 98. Du var så jävla grym idag!!! Fattar inte hur du inte kunde gå vidare jag kände sån skam att dom valde danny före dig, sångmässigt är du så mycket bättre men även när det gäller presentation. Allt kändes så igenomtänkt och bara prefomance i dannysnummer. Jag det var bara det jag ville säga, och ännu en gång CHARLOTTE DU ÄR GRYM!!!!

 99. NEEEJ! Du var så jävla bra, jag var säker på att du skulle gå vidare! Du och din låt är bättre än alla låtar som har gått vidare från de andra deltävlingarna, ååååh vad ledsen jag blir :(

 100. Hej Charlotte, tyckte att du var absolut bäst ikväll och grät när du inte gick vidare. Hoppas att du känner dig okej, för din låt var faktiskt den bästa ikväll! Väntar på ditt nya album och önskar dig allt gott, skrev till och med ett litet inlägg till dig i min blogg! :) Länken hittar du här: http://www.nattstad.se/Hosbys?id=2626131

  Kram :)

 101. Vad hände? Jag är så frustrerad att jag inte finner ord. Jag är så arg och grymt besviken. Jag är arg för att bidrag som Ranelid går till final, mannen sjunger inte ens, och så får personer som verkligen brinner för musiken stå tillbaka. Jag är besviken att svenska folket inte röstade fram “the girl”. Givetvis har alla olika smak, och det respekterar jag såklart, men det känns ändå inte som att det är en rättvis final.Men nu har ju svenska folket röstat och det går inte att ända på resultatet, hur mycket jag än vill det. Vill att du ska veta Charlotte att ni var så himla duktiga ikväll. Jag gläds i alla fall åt att ni gjorde ett kanonbra framträdande.
  Kram!

 102. Hej! Jag tckte programmledarens den unga tjejej son nu skulle vara så rolig och gå runt er innan det var dax att välja sin favorit..klämmma ut att din klänning kosta så mycket att den skulle kunna rädda Greklands budget!! Detta irriterar många människor och det kan ju ha ett bidragande orsak att man inte får så många poäng…Jag skulle bli skit irriterad om någon sa något sådant,,det kunde hon sagt efter röstning!! Sen skulle jag fanken stämmt dom man säger inte sådant! Mvh M

 103. Hej, Charlotte Perrelli, I am one of your biggest fans in the USA. I am probably the only person who has heard of you in Hawaii. I love your song!! It should have gone to the Final or Andra Chansen. I wish you good luck on your future endeavors and luck with raising your two wonderful boys. It would be an honour to watch you perform one day. Good Luck!! P.S. I’m going to buy your album I bet it will be wonderful

 104. Grattis C till en riktigt bra hit-låt! Vi älskar den :) Trist att det inte bar hela vägen igår, men men, nu kan de spela din nya singel på de kommersiella stationerna på en gång och det gläder mig mycket! Varmt välkommen tillbaka in på topplistorna :)

  Kram! http://www.annasfinaste.blogg.se

 105. Tyckte så synd om dig igår när du inte ens kom till andra chansen:( Det kändes inte rättvist & jag tror att media har en hel del med att göra, iom rubrikerna & skriverierna om ditt på kostade nummer för att klå Danny osv…När jag läste detta inlägg nu så blev jag dock fruktansvärt besviken:( Tiggeriröster som ska belönas med reklamgrejer från dig!!:( Hade det inte räckt med nåt i stil med “hoppas ni röstar på mig ikväll” eller nåt liknande?Näää res dig upp igen Charlotte, håll huvudet högt och idiotförklara inte dina läsare genom simpla mutgrejer som “den som röstar mest får det & det”:(
  Ta hand om dig & lycka till med nya kärleken:):)

  1. Förstår inte alls vad du menar? Kan jag inte få belöna mina trogna fans men skivor och liknande när de lägger pengar på att rösta på mig? Det är väl det minsta jag kan göra för de som gillar mig…

 106. Jag tyckte du och din låt var klart bäst. Bäst i hela melodifestivalen och då måste jag säga att jag är inget stort melodifestival fan… Jag förstår inte hur det kunde gå som det gjorde…

 107. VAD hände ??? så förvånad jag blev då.
  Men Charlotte du är verkligen för BRA o proffsig för ett sånt här program. Kolla alla bidrag som ska vidare??? Hmm. Men men. Deppa inte ihop för detta. Bara att inse att du är en stjärna o bäst utan att ställa upp i sånt här.
  Nu hoppas jag att du är nöjd med det du gjorde och ser framåt. Att jag o många fler rösta massa räcker inte. DU är den DU är. Kanonbra!!! Lycka till och massa kramar till dig

 108. Du var suverän!! Jag var i Malmö och kan bara konstatera att du tävlade mot artister som får många röster. Rockers röstar på Dynazty, tanter på Crister och småflickor på Danny (fast han var självklar…) Hoppas du får en härlig ledighet med dina killar nu (stora som små;)) The girl kommer vi att få höra både på Skansen och Solliden och det ser vi fram emot!

 109. Varför du åkte ut? Du är för tillgjord och plastig, thats why. Lisa är jordnära & äkta på scen, gick rakt igenom rutan. DET var härligt att se.

  1. Glöm inte bort att Charlotte faktiskt har VUNNIT 2 av tre gånger!
   Och ja, skärmen var nog av plast, men Charlotte är ju dynamit! :)

   Och Charlotte är ju den senaste vinnaren i Eurovision från Sverige! Så Eva, plast går nog hem ;)
   Charlotte Var grym igår!!!

  2. Haha, när Sverige förlorar i år igen, då kan folk ångra sig att dom inte röstade på Charlotte, som faktiskt kan vinna allt. Det har vi ju bevis på ;)

 110. Hej Charlotte är så ledsen för att du inte gick vidare. Ditt nummer var helt utan tvekan det bästa! Fan! Jag ha ringen iphone men röstade på dig 13 ggr min sambo ringde 5 ggr =) vi hejade på dig och din låt är verkligen bäst! <3 <3 <3

 111. Vilket bra nummer och låt! För mig var du överlägset bäst igår, blev både chockad och ledsen att du inte gick vidare. Men med tanke på de andra delfinalernas resultat så har många bra låtar inte gjort det, förstår inte hur folk röstar?!! Fortsätter det så här blir det nog svårt att få proffsiga och duktiga artister att ställa upp och melodifestivalen kommer tappa tittare. Men du kan känna dig stolt för du var otroligt bra, så grattis till det!

  Kram!

 112. Hej, Vill bara säga att jag tycker att ditt nummer var urbra! Bra låt, bra sång, bra dans, kalasbra!!

 113. men neeej Charlotte; först flyttar du bloggen till en tanttidning? Och sen the girl i schlagern? hur tänker du? det känns som vi sett detta med dig minst hundra gånger tidigare, ytlighet, bling bling, svindyra skor och en hiskelig klänning? det är ju LÅTEN som ska framföras, inte allt annat runt omkring. Jag kunde faktiskt inte ens höra vad du sjöng, jag bara försökte ta in allt annat runt omkring dig och plötsligt var låten slut. Inte bra alls.

  1. Efterbliven kommentar, ursäkta men vaf*n? Du hade ju inte behövt bry dig om Charlottes underbara ytlighet, bling bling och svindyra skor… Det verkar ju som att det är det där “runt omkring” du verkligen bryr dig om. Och om du inte hörde kanske du borde gå till farbror doktorn och kolla öronen, kanske är på tiden om du läser en sån här tanttidning… Fniss.

  2. Kära Anna!
   Om du nu har så svårt att ta in allt och bara vill höra låten, Varför inte blunda då? och bara lyssna.
   Kanske smart att tänka på till nästa gång. Nu när, som du redan sagt, har en del problem med koncentrationen.

 114. Jag röstade på dig och det är skandal att du inte gick vidare!!!!!!!!! Hur kan Lotta och Christer samt det där “rockbandet” gå vidare??? Förra veckan va det bara Molly som va bra det är så orättvist, du skulle gått vidare!!!!!!!!!!!

 115. Åh C, vad hände….? Du var magisk på scen & du var verkligen allra bäst!!!! Jag är uppriktigt jätte ledsen!! Vilket urläckert nr. och dina kläder wow…& du var så jäkla fin make-up:ad (hihi säger man så…?). stor stor kram Malinapralina

 116. Jag gillade din låt igår, o röstade….fattar inte att du inte ens gick till andra chansen…Lotta o Christer skulle definitivt inte varit där iaf…aja jag kommer spela din låt massor iaf. Du är grym!

 117. jag röstade 6 ggr men det är klart inte i topp förstår jag däremot gillade jag inte låten faktiskt, tycker inte den passade dig så bra, Hero var ju sjukt mycket bättre, saknade tonartshöjningar rejält och en catchig refräng. Sen vet jag inte om en konståkningsklänning passade till låten? fick inte ihop allt faktiskt, ledsen för det men jag röstade på dig ändå, du kunde gått fått gå vidare i den dåliga tävligen som var igår, sämsta startfältet hittills tycker jag med max 2 låtar jag gillade, har varit fller tidigare. Gillade Lisas låt och Dynazty sångaren hade en bra röst. Men Christer och Lotta? no, var fanns kemin? man kände inte att de sjöng ihop och deras kläder? som tilll en begravning. Nej du stack ut men hade önskat en bättre låt!

 118. Har sett reprisen idag först, besviken att du inte gick vidare, gillade din låt mer än andra, men hoppas du inte är alltför besviken ändå, nu kan du fokusera på din roll som Evita? o sen på nya kärleken, kram!!! Ps, superproffsigt nummer var det iaf, snygga kläder osv så jag tycker du ska vara nöjd ändå…

 119. Attans.. Gillade din sång super mycket! Röstade väldigt många gånger för fösta gången =)

 120. Tycker det var oerhört synd att du inte gick vidare, du var värd en mycket bättre placering!!! Tror resultatet hade blivit helt annorlunda om du hade varit med i förra veckans delfinal! Jag röstade på dig ett antal ggr men har tyvärr ingen iPhone så jag har ingen möjlighet att vara med i tävlingen. Önskar de som kan deltaga ett stort Lycka till istället :)

  Ha det bra bästa Charlotte och lycka till med kärleken :)
  Kram
  // Nilla

 121. Jag är så besviken för att du inte ens kom med till Andra chansen!! Fick jag bestämma så hade du helt klart haft en finalplats nu!! :) :) Jag röstade i alla fall på dig och du är ett av mina stora fans!! Egentligen så har jag bara en idol!! :) :) Charlotte, du är bara helt klart BÄST!! :) :)

  Massor av kramar/ Din idol för evigt!! :) :)

 122. Du gjorde ett bra framträdande men jag tyckte låten var sådär.

  Bara att ta nya tag, ha det gott!

 123. Jag säger bara dags att införa jurygrupper igen. Du gjorde ett fantastiskt framträdande.

 124. Du var bäst!!! Du är en klass för sej! Förstår inte hur svenska folket röstar??! Eller så är det den SVENSKA AVUNDSJUKAN; man får inte vara för bra. Lycka till med allt du gör i framtiden!:)

 125. Fanns absolut inget att klaga på! Du var så sjuuuukt snygg, låten är helt underbar och du sjunger ju säkrare än någon annan i hela tävlingen! Och dansen, kläderna, skärmen! Så snyggt!

  Det blev lite dyrt med en mängd röster (20+), men det är värt varenda krona ändå! KRAM!

 126. jag finner det vääääldigt konstigt att du inte gick till final då du fick näst högst röster på både aftonbladet och expressen och de brukar alltid stämma överens med slutresultatet..tycker det osar fusk lång väg!DU var SÅÅÅ VÄRDIG en finalplats!

 127. Jag heter emelie jag är 6 år. Jag hejade på dig igår. Jag röstade flera gånger på dig. Jag blev jätteledsen när du inte gick vidare. Min mamma kommer från Hovmantorp precis som du!
  kram Emelie

 128. Hej Charlotte!!!
  Jag gillar verkligen din låt. Refrängen är riktigt bra! Är irriterad på att de gjorde deltävlingarna så sjukt orättvist indelade. Omgång 1 och 2 var katastrof. Och sen nu igår så fanns där så många bra låtar. Iallafall fyra (din, Dannys, Dynazty, och Lisas) och sen en med två kända artister (Lotta och Christer) som fick massa röster. Men hur kunde dem slå dig. Jag förstår inte det. Du borde varit i final och inte Björn Ranelid från förra veckan tex… Så orättvist och dumt röstat av så många. Det förstör tävlingen när det blir så här. Du är grym! Kämpa på!

 129. Charlotte du var bäst! Jag menar det när jag säger att jag tycker du hade den bästa låten i årets melodifestival! Röstade massa, tråkigt du inte gick vidare men du kommer få en hit! “The Girl” ligger nu på plats 6 i Itunes! Lycka till med allt!

 130. Jag blev förvånad över att du inte gick direkt till final.Det var ett bra låt och man blev glad av att se ditt uppträdande.I år har melodifestivalen fört med sig många överraskningar…

 131. Charlotte! För mig var du en vinnare igår! Älskade allt med ditt framträdande, kläderna, sången, låten, dig, ja ALLT! Förstår inte varför du inte gick direkt till final men kom ihåg att du ändå är en vinnare. Hoppas att få se mycket mer av dig nu framöver och längtar så efter kommande albumet.
  Kram :)

 132. Tråkugt att du inte kom vidare..man vet inte hur folk röstr egentligen.
  Ta nya tag vi gillar dig ändå.

 133. Största problemet var nog att refrängen inte satte sig, versen var starkare…. Men som sagt, är är nog nya tider nu och folket röstar mer på artister som har lite “udda inslag” i sina låtar…

 134. måste bara få säga att du är så grymt snygg på bilderna för din nya skiva. du passar verkligen i naturligt smink och fantastiskt fin färg på läpparna :o)

 135. Röstade 137 ggr på dig Charlotte! Vilken comeback du gjorde… STORT! … Visst hade det varit roligt om du gått vidare, vilket du var mest värd av alla…. Men du har redan bevisat 2 ggr för Sverige och Europa att du är den bästa, och sen komma tillbaka igen med 2 vinster i ryggsäcken och prestera så bra som du gjorde! ….. Det är inte många artister i Sverige som når upp till dig;)

  Njut av livet bästa Du :) Vi är måååånga som stöttar och hejjar på dig, i vått & torrt!;)

  Kram Madde

 136. Förstår inte hur vissa kan klaga på låten, den är ju guld och hade kunnat konkurrera i europa, dom andra kommer inte ha nån chans. EN perfekt låt med lite schlager känsla men ändå väldigt modern med en grym refräng o inte som alla andra som låter som gamla låtar.

 137. I think this is one of the most significant information for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really nice : D. Good job, cheers

 138. Amazing things here. I am very happy to see your post. Thank you so much and I’m looking ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..