ANNONS

Flisa i Tanden!

/

Rackarns…idag åkte jag på en riktig käftsmäll! Njae, den var väl inte direkt placerad för att träffa mig men en dansare råkade slå ut en arm på min mick som flög in i munnen på mig och slog ut en flisa i högra framtanden..typiskt. men sådant som händer!! Jag kände bara hur det krasade i munnen och att det var tandrester mellan tänderna…trodde att det var mycket värre, men det är bara en flisa som sagt. Jag ska få det åtgärdat imorgon kl 8…

Jag kom av mig lite i mitt rep och blev lite överraskad av det som hände, men när jag fick köra numret gång nr 2 och gång nr 3 så kändes det klart mycket bättre.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00