Sista dansrepet

Tänkte bara slänga in några bilder ifrån mitt sista dansrep som vi gjorde tillsammans i Sthlm innan det bar av till Malmö… Här kan ni se lite av dansarna kläder… vad tycker ni??? Jag älskar deras look som Kina Björck har tagit fram, coolt, tjejjigt och lite edge på det hela. Tjoho!!

 

Kina som stylat alla kläder med kaffet i högsta hugg...

 1. Lycka till i Malmö!
  Jag kommer och hejar på dig.
  See you
  Kram Iréne

 2. Charlotte! Önskar dig all lycka till nu i Malmö – skall bli spännande och se fulla resultatet av ljud, ljus och kläder. Tycker verkligen att Kina är duktig, men just den här uppsättningen av kläder/färger känns otroligt opassande för den artist som vi har sett av dig tidigare. Möjligt att du nu satsar på en ny stil etc. men även klänningen och att allt går i nästan chock rosa är inte alls vad vi hade förväntat oss, så måste säga är ganska besviken. Trodde det skulle bli lite annorlunda och inte sådana här färger. Tycker dock att smådetaljerna är snygga, guld skulle ni ha haft mer av än den här sortens rosa.
  Önskar dig i alla fall stort lycka till och hoppas allt går bra.

 3. Vajen skriver:

  Ska Kina släppa ett eget klädmärke?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..