MorgonRadio & Grattis Kronprinsessparet!

Nu har jag precis pratat med Radio Kronoberg via länk och snart är det dags för Malmö radion. Ska snart lägga upp bilder från gårdagen.. Kram på er så länge!

20120223-081218.jpg

20120223-081247.jpg

Grattis kronprisessparet!!!

20120223-081457.jpg

Vad konstig formulering? Som om mitt mål skulle vara att slå just Danny…? Why? Jag är väl med som alla andra på samma villkor och hoppas att det ska gå så bra som möjligt bra i tävlingen. Det står att jag riskerar att få en kalldusch på lördag…mycket möjligt, jag är inte så säker på att det går vägen vilket alla verkar tro att jag är. Har ingen aning om hur det här slutar. Det är ett getingbo!! Enormt mycket bra artister, har inte hört de andra låtarna än dock..så det kan jag inte uttala mig om. Däremot är det ganska skönt att inte vara favorittippad den här gången.. Men hjälp vad nervöst det börjar bli nu…

 1. Lycka till imorn Charlotte! Låten är jätte bra! Jag har biljetter till Globen och där vill jag se dig! Har kvar min aftonbladet t-shirt Med texten: Hejja Charlotte, från 2008, som jag tänkte ha på mej då igen! =).

 2. Jag tror du går vidare, antingen till Globen eller till Andra Chansen. Om du går till Andra Chansen, är det bara att vara kreativ och hitta på någonting annat. Du har en förmåga att gå igenom rutan med din utstrålning, så det är bara att förlita sig på det! Lycka till och ha så roligt! (man ser tydligt att du älskar det här, och det är det viktigaste!)

 3. Vi är på plats på lördag och stöttar dig <3 go Charlotte! Stort lycka till!

 4. LC skriver:

  Fascinerande att en sådan framgångsrik, känd artist, troligen någon slags förebild inte kan skriva svenska!!!! Särskrivningar på HEMSIDAN!!! Ser så oproffsigt ut….det heter inte solo album, malmö radion et.c. Tragiskt.

  1. Kan bara säga då att det är inte jag som skriver själv på min hemsida..sorry att göra dig besviken att du inte kunde klanka på mig….;)

 5. Charlotte; kör så det ryker! Strunta i vad som skrivs, sägs och spekuleras om! Ha KUL och VISA det.. Det är inte hela världen vilken placering du får, livet GÅR vidare.. Tror du kommer göra detta nummer till fantastiska 3 minuter.. Härligt att äntligen få en delfinal där det faktiskt finns medverkande artister som tar seriöst på tävlingen :-) Glöm tävlingsnerver.. Njut av tiden på scenen.. Jag är redo med mobilen när slussarna öppnas.
  Lycka till!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..