Första riktiga repet!

Yeah!!!!! Nu har vi äntligen fått köra första gången på riktigt på den stora scenen…f-n vad kul det var! Trodde jag skulle vara stressad och nervös, men det var hur coolt som helst. Vad skönt det är att ha rutin i sådana här lägen..att slippa bita på nagelbanden och vara stressad för alla olika saker som skulle kunna inträffa. Jag bara njuter, varje sekund av att få stå på den där scenen. Sååå förbaskat roligt så om ni bara anade!!!

Det blåser lite fläkt från Masen, vi har stora screenar i bakgrunden och det är så mycket glädje på scenen så jag spricker.

Nu har jag gjort en massa olika intervjuer då vi har haft presskonferans. Snart dax för Expressen Chatt. Missa inte det!!!

 

HÄR under ser ni den lilla skapelsen som jag ska ha på mig…Henrik håller upp min klänning fylld med swarovski stenar, brodyrer och guldnitar.

 

 

 1. fia skriver:

  Hejje:)
  grymt uppträdande igår!!!
  Tänkte fråga vart byxorna kommer ifrån?
  Tack :)

 2. Det här är heeelt galet! Du var så mycket bättre än både Danny och Andra Chansen finalisterna!! Vad är det som gått galet med röstningarna i år????
  Kram

 3. Klänningen är ju jättesnygg. Men har du provat att dansa i den? Jag tycker att piggarna ser farliga ut. Vi vill ju inte ha blodvite på scen. Har nyss lyssnat på de första minuterna och vad kan jag säga mer än Go fore it.

 4. Ida skriver:

  Hej Charlotte! Ville bara önska dig stort lycka till imorgon. Tyvärr räckte inte barnbidraget till denna månaden för Mellobiljetter (jag och min fru har varit där varje år) vi har även sett dig LIVE så fort vi har kunnat, men vi undrar om du kommer vara i Malmö stad något under dagen imorgon så man kan ösnka dig lycka till?

  Vi hejjar på dig och kommer såklart rösta på dig!
  Sjuuukt snygg klänning förresten, den hade allt – glitter, rosa, schlager, klass, och ja den vara bara så DU!!!
  Hälsningar två trogna fanz=) Ida & Carola

 5. Super cool och snygg klänning :) Det kommer nog att gå bra på lördag, lycka till! Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..