Hoppla…

Nog för att jag förstår att det finns ett visst intresse för mig just nu eftersom jag medverkar i Melodifestivalen på lördag… Men löp, förstasida… Kanske jag inte hade väntat mig.

20120221-073845.jpg

20120221-073858.jpg

20120221-074016.jpg

Idag är jag lämpligt nog i Expressenhuset och gör radio…

 1. I have several query to you, compose to those I do not e-mail

 2. Lycka till på Lördag!!!!!Har ännu ej hört din låt. Men är helt övertygad om att du kommer glänsa……med din röst och din utstrålning.
  Lycka till med nya kärleken det är du värd.

 3. jessi skriver:

  Jag vill bara säga lycka till med kärleken! Du är så värd all lycka, blir så glad av att läsa
  att du mår bra och vågar ta steget! Det är ju så underbart med kärleken och man ska få
  vara glad och njuta den första tiden, hoppas ni kan det trots skvaller och allt runtomkring!

  Jag blir bara ledsen av att läsa att människor så fort antar att du skulle vara orsaken till skilsmässan och att du på något sätt skulle vara den andra kvinnan. Tidningarnas löpsedlar och rubriker är nästan alltid falska, de vill ju sälja lösnummer och vinklar saker så det blir det värsta.

  Har man som Anders varit separerad ett år så har man bearbetat det och självklart måste man få gå vidare och finna ny kärlek och vilken tur för honom att det blev just du! Har alltid tyckt du verkar så fin och omtänksam och framförallt en bra mamma som tar tid till barnen och prioriterar dem.

  Så all lycka till med både kärleken och på lördag, längtar sååå efter att få höra din låt!

  Kram!

 4. Linda skriver:

  Ja tänka sig! Sist du var med i mello så var det också skilsmässorubriker…men det kan du kanske ta som ett omen, när skvallerpressen gör rubriker om dina relationer så går du vidare till eurovision contest!

  1. Linda…visst är det märkligt och lite tröttsamt..men jag hoppas du har rätt;) kram på dig!

 5. Karin skriver:

  Från mitt hjärta..Grattis till att ha funnit kärleken igen! Det finns väl inget bättre än just det! Lova mig att njuta i fulla drag och att ni stänger in er med er kärlek i en bubbla ett tag. Hoppas att ni inte bryr er om alla knasgökar som ska lägga sig i. Nej,länge leve kärleken! :-)
  Lycka till på lördag! Stor kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..