RIX MorgonZoo!

Klockan ringde 6:00 i morse och Kimpa hämtade mig strax efter 7:00 för att åka till söder där Rix FM spelar in varje dag. Det är enormt mysigt att sitta i radion på morgonen, jag gillar att “komma upp” och uträtta saker tidigt…finns det något som är så mysigt som att vakna först en söndag morgon och i lugn och ro får ställa fram frukost …innan man hör tassande fotsteg från barnen i trappan, det där lugnet, när man kan öppna dörrar till altanen, se solen stråla och höra fåglarna sjunga?! Åhhhh, nu längtar jag till sommaren. Nåväl..

När jag var 14 år så praktiserade jag på Radio Kronoberg i Växjö, jag verkligen stormtrivdes där. Vi drack pulverkaffe varje morgon och då tyckte jag det kändes toppen. Ibland lyxade vi tom till det med choklad;)  Det var under den perioden jag spelade  in de första låtarna i studion…undrar om jag har dem någonstans? Skulle varit roligt att låta er höra. I´m just a gigolo var den ena, På min sommaräng i värsta dansbandsversionen…och en till?? Hmm? Minns inte.

När jag praktiserade på Radio Kronoberg var jag fast besluten att jag skulle bli ljudtekniker, det har alltid varit ett intresse som varit stort för mig…i alla fall tills jag inåg att jag var tvungen att gå 4- årig Teknisk utbildning innan  jag kunde gå vidare och förkovra mig i ämnet. Där någonstans sprack det! Jag ville ju plugga musik. Sökte Teaterlinjen(Estetisk) och Musiklinjen, hade förmånen att komma in på bägge och kunde sedan välja..det blev så klart musik.

Tack hela gänget på Radio Rix! Ni är enormt bra på det ni gör! Tack!

 1. Jag tycker att du är en av de få artister i Sverige som verkligen har fötterna på jorden, Älskar dig Charlotte och önskar dig lycka till på lördag. Kram

 2. Min kusin jobbade på Radio Kronoberg på 80-talet så jag var upp på radion och hälsade på honom där kul att se hur det går till. På lördag håller jag tummarna för dig tror nog Malmö har bästa startfältet annars tycker jag nog att det varit ganska urvattnat. Hoppas att det går bra och du har ju så mycket på G detta året men lycka till!

 3. Petra skriver:

  Så snygg vit kofta du hade på dig i radion, vad kommer den i från?? Kram

 4. Maja skriver:

  Hej!
  Tycker bara du är så söt och ser så snäll ut! Gillar att följa din blogg! Kram

 5. Hej Charlotte.
  Tack för i morse, det är ett sant nöje att ha dig på besök i studion, hoppas det kan bli oftare! Tack också för ditt fina blogginlägg. Lycka till som attan på lördag. Kram, Titti.

  1. Tack snälla Titti, det ska bli kul, nu kör vi så det ryker. Kraaaaam

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..