Nyhetsmorgon!

Idag var jag hos Tilde på tv4, Nyhetsmorgon. Jag tycker hon är varm och gör seriösa sköna intervjuer med en trevlig ton. Det är så skönt att göra intervjuer där man får prata till punkt och dessutom vädra sådant som man tycker är viktigt. Inte bara älta gammal skåpmat som det känns som om alla ändå redan vet. Du är grym på det här Tilde!! Tack.

Innan det var dags för mig att kom på så kom Beyonces koreograf fram och hälsade, han var i Sverige och jobbade och skulle ev komma tillbaka vid fler tillfällen, alltid bra att veta…

Min klänning kom ifrån Malina, strumpor ifrån Twilfit och skor Louboutin (även om de inte syns på bilderna här)

Jag brukar vara först med att berätta saker och ting som rör mig här på bloggen för att ni vet att ni ska kunna läsa sanningen här innan det står någon annanstans, nu råkade det bli så att jag faktiskt hann berättade det bla hos Tilde imorse.

Jag har gått vidare i mitt liv och även om jag aldrig trodde jag skulle säga det så tror jag faktiskt att jag vågar tro på kärleken igen:) Det tog bara 4 år….?! Jag hade bestämt mig för att aldrig ge mig in i en relation igen, för att aldrig mer kunna bli sårad. Jag känner inte att det är läge att berätta mer än så, det får ta lite tid och jag önskar att vi får möjligheten att känna oss fram i lugn och ro…men, jag är väldigt glad och det känns roligt att kunna få berätta för Er.