Media – TV & Radio

Tänkte berätta vart ni kommer att kunna se och höra mig de närmsta dagarna:

 

Söndag:
Nyhetsmorgon TV4.
Intervju med Tilde
Kl 10.13

 

Måndag:

RIX FM Morgonzoo
08.15-09.00

ADAM LIVE TV3
18.30

TISDAG

 

07:10 - 07:25 Vinyl
07:50 - 08:30 Mix Megapol Äntligen Morgon
08:35 - 08:55 Mix Gbg
09:05 - 09:20 Mix Malmö

 1. Laila skriver:

  Hej igen! Tyvärr var det INTE samma tid idag hos Mix Megapol Malmö, så jag missade det…!! Vet någon här om/hur man kan lyssa i efterhand, för jag hittar inte det på deras röriga hemsida…

 2. Laila skriver:

  Hej! Måste bara fråga – stämmer det att du var på Mix Megapol Malmö imorse? För de säger att du ska komma dit imorgon?? OM det är imorgon, stämmer då tiden i ditt inlägg ovan? 9.05-9.20? Vill så gärna höra dig, så hoppas du hinner svara. MVH Laila

 3. Lena skriver:

  Fina Charlotte!
  Har läst din blogg länge men har aldrig kommenterat tidigare men efter att ha sett dig på nyhetsmorgon så kan jag inte låta bli! Jag vill bara säga att jag tycker att du verkar så sund och vettig. Sen såg du så harmonisk, naturlig och lugn ut! Sen har du ju en kropp som jag önskar att jag hade ;-) Önskar dig ett stort lycka till på lördag! Kram från mig.

 4. ewwe skriver:

  Adam live äger :D

 5. Jonas skriver:

  Shhiiiitt vad jag längtar till lördag och får höra och se numret på teve!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..