Derby

Igår var det Stockholms Derby mellan Djurgården-AIK. Eftersom syrrans man jobbar för Djurgården så håller jag så klart på dem…och det gör även Angelo. Alessio slöt sig till den andra delen av vårt sällskap och hejjade fram AIK…till seger! Angelo vart störtsur och hade svårt för att släppa det, vi åkte hem något innan matchen var över då vi insåg att resultatet inte skulle förändras något nämnvärt. Jag sjöng i alla fall Nationalsången innan det var dax för matchen att dra igång och det vart väldigt annorlunda då klacken inte fanns på plats, det gapade tomt från bägge sidorna och stämningen som normalt brukar vara på topp (när jag har varit där i alla fall) uteblev. Det fanns däremot enormt mycket poliser som var beredda på att ingripa om det skulle bli kaos som det hade varit på förra derbyt…

På väg ner till rinken...

Klacken lös med sin frånvaro...

 

 1. Hej Charlotte! Jag tycker det är bedrövligt hur tidningarna hänger ut folk! När jag såg löpet så tänkte jag, fy faan hur vissa tidningar behandlar offentliga personer! Förstod direkt att det inte var som det står. Varje normalfungerande hjärna fattar ju att det är lögner dom sprider. Jag tycker du ska sätta ner foten och anmäla dom! Du måste markera att dom gått över gränsen!
  Om inte för dina barns skull!! Lycka till!

  Jag har en fråga till dig personligen. Har en son som är väldigt sjuk och där inte läkarna hittar ngtn förklaring. Prover är bra men han är helt utmattad! Tänkte på din son som du berättade i en bilaga till kvällstidn om att ni hade tagit kontakt med en “klok gubbe” och fått hjälp. Min fråga är hur får man tag på honom? Vi är desperata när läkarna inte hittar felet. Har även varit på ersta sjukhus. Vi bor i gävle.
  Tacksam för svar. Ha det så bra/ MVH carina.

 2. Hej Charlotte! Snart dags för dig atts tå i Malmö Arena igen och sjunga och showa för oss. Jag ska dit på genrepet och sitter på rad 1 och det ska bli så kul att få se dig. Hoppas din låt är bra bara nu men det borde den vara med Kempes inblandning. Kram Åsa ses på fredag
  http://www.asas.se

 3. Vicky skriver:

  Grymt snygga stövlar, vart kommer dom ifrån??
  Kram

 4. Ha Ha va kul med dina killar det verkar som lillkillen vågar gå sin egen väg och heja på annat lag än vad släkten gör.

 5. Hanna skriver:

  Roligt med hockey!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..