Klädprovning & Dansrep

Idag har vi dansrepat IGEN på Base 23 och jag har dessutom sjungit med in-ear. Det är en helt ny grej för mig att hoppa/dansa och sjunga samtidigt och det ska låta stabilt. Kan ju låta pissenkelt men så är inte fallet för mig i alla fall? Jag borde konditionstränat i flera månader för att palla det här, men nu hoppas jag att det går på ren vilja?

Hmm…

Dansen börjar faktiskt sitta nu och det är ju en väldans tur eftersom det börjar dra ihop sig. Jag har klädprovningar nästan varje dag nu coh det börjar oxå ta form. Wiiieee! Sååå kul! Önskar jag kunde visa er. Mina skor…I Löööööve them!  Jag börjar t o m längta till nästa helg. Jag har en massa människor att tacka för att jag känner så, men arbetsmässigt så är Tomas-koreograf en klippa och Kempe-du är grym!

Idag har Fredrik Kempe och jag kört sången om och om igen och han har coachat mig på ett enormt bra sätt. Man blir lätt blind när man sysslat med det här i många år. Jag har starka stämband och kör bara på, det resulterar i att jag har glömt att andas vilket gör att det sliter på stämbanden i onödan..nu har jag med hjälp av Fredrik hittat lite lösningar som avlastar. Den här låten är enormt krävande och det behövs luft för att ta sig igenom låten. Snart dax för mig!!

Fina Fredrik! Tack för idag, du är min Hero...