Nu kan du ladda hem hela QX – Gratis!

Du som följer min facebook sida har kanske redan sett att du kan ladda hem hela QX-numret på deras sida gratis?

Såhär ser det ut i stora drag, roliga och kreativa annorlunda bilder!

QX.se kan du alltså ladda hem hela tidningen i PDF format!

  1. Hasan skriver:

    Je4ttefin annons, jag sklule anlita/rekommendera om det var brf6llop i gf6rningen. Det e4r det ockse5 iofs men i mellansverige, kanske lite le5ngt att e5ka.Det jag egentligen ville se4ga e4r att jag uppte4ckte din blogg ff6r ca tve5 (?) me5nader sen, och jag bara c4LSKAR den! c4lskar alla bilderna. Jag loggar in i princip varje dag, och ibland sitter jag i se4kert en timme och bara spanar in gamla inle4gg. Underbar blogg. Och fina grejer i shopen, den har jag ockse5 provat (bra service det gick je4ttefort att fe5 hem planschen).d6nskar dig en skf6n sf6ndag!Lina: Se5 otroligt glad jag blir av allt ditt pepp, det betyder massor och ger min dag en trevlig start! Tack ff6r att du ville dela med dig av tankar och upplevelser!Och stort grattis till det stundande brf6llopet!Kram!

  2. You are on the cover of the magazine, means you are one of the big favorites! If The Girl is better than Hero you should win. Can wait to hear the song!
    Btw: In 2008 you used lasers for your performance, are you going to use some element this year too?
    Greetingsss

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..