Återblick…;)

Snart smäller det!!! Mellodifestivalen kör igång på lördag, wiihooo! Känner ni samma glädje som jag gör?

För några år sedan gjorde jag och Martin Stenmark det här introt…. ;)

  1. Jonas skriver:

    LÄNGTAR som en liten gnu,, nu hoppas jag bara att du och Danny tar er till finalen så jag får se er live tillsammans med Loreen också såklart.. HOPPAS jag inte blir lika besviken som jag brukar bli.. (på hur svenskarna röstar alltså)

  2. Älskar´t! Dels för att det är sååå kul men också för att du har samma tischa med Pinocchio som jag ( den använder äldste sonen som sovtröja numer…)kram kram

  3. Annie skriver:

    jaja här har vi nedräkning ! redan börjat planera snackset till lör kl 20. min dotter som nu är 9 år älskar din och Martins ” en ny tid “. Hör hur hon sitter ibland i sitt rum med datan och lyssnar : ) Hon tycker du har så coola jeans på den låten : ) Kram Annie

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..