Papper

Idag släppte jag av Angelo i skolan som vanligt och åkte vidare till isrinken med Alessio som hade skridskoåkning på morgonen. Blev såå sugen själv..helt nyspolad is. Blev sugen på långfärdsskridskor, måste få till det nästa helg!!

Jag sitter på kontoret o betar av berg med papper, hjälp vad jag har kommit efter de sista veckorna. Har ett gäng fanmail som ligger här.. Snart ligger autograferna på lådan i alla fall.

I eftermiddag ska jag vidare till studion o jobba med Kempe..;) tänk att jag älskar att stå i studion, nu har sjungit in några låtar till nya albumet som jag verkligen gillar på riktigt! underbar känsla. Vill göra dem live Nu! Jag måste ha världens bästa jobb? Hoppas ni känner att ni oxå har det?
Just nu är livet snällt mot mig, kan det bara få bestå…. För alltid! Är det meningen att man ska känna sig fullkomlig och leva i en liten bubbla? Tänk om ;)

20120125-085901.jpg

20120125-085911.jpg

20120125-092120.jpg

  1. Ellen skriver:

    Du är verkligen så söt och fin, glöm inte det. Tänk vad de skrev fult om dig förra gången i melodifestivalen. Jag tycker att ditt liv är beundransvärt, fyllt av lyx och flärd och detta har du själv skapat. Jag fattar att du jobbar hårt, och att du har en positiv inställning till arbete, en riktig smålänning jobbar och kämpar och klagar inte ( jag är gift med en). Charlotte jag beundrar dig! Kram

  2. Har aldrig kommenterat på någon blogg förut så det blir första gången! Tycker du är mycket väl värd dina framgångar!!! Det märks tydligt att du jobbat hårt för det du har och samtidigt är en positiv & ödmjuk människa! Hursomhelst, stort lycka till i Melodifestivalen, och för övrigt i livet!

  3. Kul att livet rullar – tappa bara inte känslan under MFV-veckorna.. Kan föreställa mig att det är lätt att dras med ner ju närmare varje tävlingsmoment man kommer.. MEN – det är ju faktiskt bara en tävling och en underhållningsprodukt gjord för TV. Vinner du inte är du ju trots allt fortfarande den som faktiskt vunnit hela tjottaballongen (som Luuk uttryckte det en gång..). Kör hårt! :-)

  4. Vilken fin kommentar om att livet är bra nu! Såg gokväll häromdagen och tyckte att du kändes väldigt avslappnad, cool och “jordad”. Härligt tycker jag! Kram till dig

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..