QX

Som ni jag berättade tidigare så gjorde jag en flippad plåtning förra veckan.
Så här blev resultatet, fick precis syn på det på Expressen.se

Charlotte Perrelli omgiven av dragqueengruppen Diamon Dogs på en bild från QX:s specialnummer inför Melodifestivalen. Foto: Christian Hagward

QX kommer ut på onsdag med massa roliga bilder på MF-aktuella artister, missa inte det!

 1. Hej,
  Jag var inne på Pressbyrån idag för att köpa nya numret att QX, då jag aldrig köpt den förut så frågade jag expediten vart den står. Hon trodde jag menade GQ, någon brittist/amerikansk herrtidning. (Hon visste inte alls vilken jag menade och sa att om de har den ska den stå där vid herrtidningarna annars har vi den inte)
  Min fråga: Vem säljer QX om inte Pressbyrån?!
  Tack på förhand/ Carina

 2. Why do you never approve my comments, you have something againts outsiders or is just me?

 3. Lena skriver:

  WoW!! Vilken häftig look och snygg bild, det är så roligt att du kan ändra skepnad som en liten kameliont( stavas det så?) Tufft Charlotte!! Ha en underbar vinterdag, kramar i massor.

 4. Ursnygga röda byxor! Var hittar vi dom? :)

 5. Min favoritlåt all time är Hero och jag har ännu inte tröttnat på den trots att jag har spelat den så otroligt många gånger sen du sjöng den.

  Tack för min favoritlåt och jag längtar ihjäl mig efter att få höra ditt bidrag i melodifestivalen. Du ska vinna punkt slut för du är en riktig artist med råge och med en helt magisk röst och det finns inte så många som dig idag tyvärr. Att du är galet snygg är ju ingen nackdel heller haha! Heja Charlotte!!!!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..