Ny officiell hemsida!

Äntligen ligger min nya fina hemsida ute!

Jag har i samarbete med Växjöföretaget Smelink tagit fram den nya sidan. De gjorde även min förra sida. Tycker den här känns ren, fräsch och väldigt praktisk!
Precis som jag ville ha den! Tusen tack Fredrik och alla andra på Smelink som hjälp till i skapandet av hemsidan!!

Hoppas ni oxå gillar den, kommer dock att tillkomma till en e-shop där ni kan köpa gamla album mm som är svårt att få tag i.

Nya sidan innehåller ett bättre bild galleri, uppdaterad spelplan, facebook integration, massa video klipp och musik.

Ta er en titt: CharlottePerrelli.com

Saknar ni något på sidan så säg till så kanske vi kan ordna det! Behöver ni en hemsida så kan jag varmt rekommendera Smelink!

 

 

  1. Jenny skriver:

    Hmm, mkt knasiga skrivningar här och där på din sida. Du borde se till så att någon som verkligen har ett gott språköga läser igenom den och korrigerar. Känns inte seriöst… (för att inte tala om att Diggiloo överallt skriver 10-års jubileum…)

  2. Ska kika där =) Skoj med en sida att kunna hitta lite allt möjligt på. Speciellt gamla album <3 Kramen

  3. Hej Charlotte!
    Jag såg att du skrev i kommentaren att din fina blus som du hade på gokväll kom ifrån zara, den butiken finns inte där jag bor, så därför var jag ute på nätet och tänkte beställa den där, men hittade den inte tyvärr. Vet du något om hur man kan få tag på den?
    Kram /Ulrika

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..