Fit & Smart

Då jag nyligen bytt bloggportal vet jag inte riktigt hur många av er som hängt med sedan tidigare.

I samband med att jag släppte min träningsbok 2010 så släppte jag även en egen kosttillskott-serie under namnet Fit & Smart.
Hela serien är specialframtagen för att passa aktiva kvinnors behov samt smarta portionsförpackningar mm.

Just nu finns produkterna till ett kraftigt reducerat pris som jag tänkte tipsa er om!

Paketet innehåller:

 • 900gr Protein
 • 1 låda (12 st) Femme Snack mellanmålsbars
 • 1 burk Omega-3-6-9
 • 14 port. Fit & Smart Protein.
 • 1 stk. Perrelli Smartshake

Ni hittar produkterna på Bodystore & Gymgrossisten.

 

 

 

 

 1. Elin skriver:

  Hej Charlotte!
  Köpte precis ditt paket :)
  Men tänkte nästa månad, att det går ca 1-2 protein påsar per månad, det är nästan 500 kr i månaden, Hade varit jättebra om man kunde köpa storpak till mindre pris ( att man tjänar på att köpa mer) Så som whey och de andra har på tex gymgrossisten :)
  Mvh
  Elin

 2. Hej Charlotte!
  Jag väntar med spänning på din andra bok :-)
  Tills dess skulle jag vilja testa ditt Fit & Smartpaket men varken Gymgrossisten eller Bodystore har hela paketet i laget. Vet du om det kommer att komma in igen?

  Tack för en grymt bra blogg!

 3. Sofie skriver:

  Hej :) skulle du rekommendera ditt stora fit & smart paket för lchf-diet ? Måste få bukt med mitt enorma sötsug vilket lett till dåliga matvanor som jag kämpar mot varje dag.. Behöver en kickstart med ny diet och kosttillskott för motivation till min träning, tack för svar! :)

 4. Hej Carlotte!

  Jag är ett stort fan till dig och beundrar din musik!
  Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig lite.. det är nämligen så att jag är två barns mamma och fick barnen efter varandra min yngsta dotter är 7 månader och mina mamma kilon har sugits sig åt kroppen och vill inte släppa taget. Jag undrar hur jag skall göra för att bli av med dem. Jag trivs inte alls med min klumpiga kropp.
  Jag är 171 cm och ex modell. Har hela livet kunnat äta vad jag ha velat och ändå varit under 50. Nu är jag 62 kg med ut åt putande mage som om jag fortfarande vore gravid

  Kan du på något sätt ge mig lite råd ???

  HLS
  En trött och desperat mamma

  1. Therese, jag förstår dig precis. Har själv varit där. För mig funkade det att plocka bort alla kolhydrater… och socker. Kör en sådan “diet” under ett tag och fyll på med proteiner i form av shakers, kombinera med raska promenader med vagnen så borde du ganska snabbt se resultat. Det funkade för mig. Trägen vinner, lycka till!!!!

 5. Cajsa skriver:

  Hej. Quickmeal är tillfälligt slut hos bodystore och gymgrossisten. När kommer detta i lager? Vad har hänt? Har försökt att maila dem men får inget svar. Mina är snart slut………
  Tack för en bra kostserie och en kanon träningsbok.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..