Waterfront – Svenska spel

Igår gjorde jag ett gig inne i stan på Waterfront. Det var Svenska Spel som hade en tjusig bankettliknande tillställning för sittande publik. Hoffman Circus lirade, jag, Sara Varga m fl var gästartister och representerade olika landskap…jag fick äran att representera mitt hemlandskap..”Småland” och därmed göra min insats för kvällen “Hero”. Mikael Thornving var kvällens konferencier och han gjorde ett hästjobb, grymt rapp, intelligent humor, och påläst. En av de bästa komiker vi har i landet om jag ska tycka. Fina Britta och Lilling fanns på plats och körade och det gick som en dans! Tack Creative Evente för er proffsighet, det är alltid smidigt att jobba med er!

Kimpa som har ny kamera har varit i farten och lekt med bilden under…… ;)

 

Hero tillsammans med Hoffman Circus

 1. oj oj oj! Vad vacker du är i mörk hår och lugg, verkligen jättesnyggt till dina ljusa ögon!

 2. Eva skriver:

  Jag måste ju bara instämma. Så himla snygg du var, absolut lik Angelina……

 3. Måste bara instämma vilken fin “look” du har passar dig extremt bra hoppas du behåller den över festivalen. Riktigt snyggt.

  Ser oerhört mycket fram emot att se dig i melodifestivalen igen och önskar dig stort Lycka till!!

 4. Fru K skriver:

  Volken snygg frisyr!!! Bara jag som tycker att du är galet lik Angelina Jolie på bilderna?:-)
  Ha en bra dag!

  1. Hej Maria! Har faktiskt hört det av en annan person just kring de bilderna…. Kram

 5. Cilla skriver:

  Shit vilken vacker svart/vit bild pa dig, gorgeous red lips!xx Cilla

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..