ANNONS

Ny bok!

/

Just nu sitter jag och Jeppe och skriver på vår andra träningsbok. Vi har fått enormt bra respons och boken har sålt fantastiskt. Jag som trodde att det fanns för mycket träningsböcker på marknaden, men tydligen är behovet större än någonsin och jag kan faktiskt förstå det vid närmare eftertanke. Det är skillnad på att lägga 150-200 kr på en bok som du sedan kan ha som hjälpmedel varje kväll när du vill träna istället för att lägga en bra mycket större summa på en PT. Många har svårt att få tiden att räcka till och jag kan bara instämma…just nu är jag i ett sådant läge..min kropp skriker fullkomligt efter att få träna men jag har tyvärr inte mer än 24 timmer per dygn och jag hinner inte, jag får inte till det hur mycket jag än försöker. Vad göra? Hemmaträning på kvällarna när barnen sover…extremt bra!

Så här såg det ut när vi plåtade vår första bok. -Kan jag, jag du!

Jeppe som jag skriver böckerna med är PT och har hjälp mig med min träning.

På väg för att plåta omslag!

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00