Plåtningsdag!

Idag har jag plåtat 4 omslag, puh! Det kändes som vi hade en ganska bra tempo får jag lov att säga. Just nu är jag mitt i en sådan period eftersom jag ska var med i Melodifestivalen den 25 Februari. Det är den 4:e deltävlingen och jag kommer framträda med låten “The Girl”. Det känns sååå spännande och jag älskar verkligen låten. Just nu har vi möten efter möten kring hur numret ska se ut exakt och vi dansrepar för fullt. Wiiieee! Så kul!

Imorgon står det 2 nya plåtningar på schemat och det blir helt andra lookar än vad vi gjorde idag.

 

Mellanmål och sedan bar det av till dagens andra plåtning!

 1. Hej Charlotte! Jag har inte följt din blogg förut men då Damernas Värld är min absoluta favvotidning så kommer jag självklart att kolla in vad du håller på med där : )
  Du måste berätta vad det är för märke på Dryclean & Schampoo på bilderna! // AK

  1. LernbergerStafsing såklart:-)
   Tjing!

 2. ÅsaL skriver:

  Hejsan fina Charlotte
  Klart man följer med till nästa blogg, fattas bara annat :)
  Jag ser jättegärna mer recept och lite träningstips kanske.
  En fråga, läppstiftet på bilderna ovan (framför hårsprayen), vad är det för märke och färg? Superfint!
  Ha det gott! Kram ÅsaL

 3. Hej Charlotte!
  Skitsnygg blogg och en fräsch layout. Jag vill se det jag har sett i din tidigare blogg, mycket recept uppdat om barnen(herregud vad jag klickade in när din son var dålig, jag hade nog din blogg uppe dag& natt) och lite hem och trädgård förståsss. Nu väntar vi på att få höra dej i Mello och var så säker på att vi i byn här RINGER…för sen kommer du ju hit med till sommar med Diggeloo.
  Sköt om dej och barnen
  Kram

 4. Kul att få följa med hit här i stället!

  Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..