Åre

Att vara i Åre på sommaren är riktigt fridfullt. Det är sååå lugnt…. inga människor. Hör bara fåglar och vinden som susar. Det är en speciell plats det här. Jag trivs här alla årstider.

Att åka fyrhjuling och minimotorcykel i backarna och på skogsvägarna är en hit för barnen. Tänk att motorfordon är så kul… nu är Adrians eldriven men ändå. Jag minns när jag var liten och hade en Go kart… herregud vad jag körde. Jag låg på vägarna efter mamma o pappa som körde traktor och vet att jag vid ett tillfälle körde in i traktorns så den hakade fast o hängde i traktorn …. 😂😂😂

Det går dock lugnt till här …. don’t worry!!! Alessio är inte direkt fartblind utan har en enorm respekt och tycker det låter lite för mycket så det går i en alldeles lagom takt.

En tjockis i solstolen efter frukosten. Lugnet är obetalbart….

Det blev hämtmat från Thai:n idag…..

Ikväll krachade vi framför tv och åt glass o jordgubbar och tittade på 101- åringen. En precis lagom kväll med fjället tvärs över Åresjön som utsikt….

 1. Hej,
  Låter och ser fantastiskt rofyllt och vackert ut. Njut av friden, det är du väl värd. Beundrar dig/er som verkligen LEVER livet och utnyttjar stunder för både återhämtning/resor/upplevelser. Ni investerar i livshöjande ting. Fortsätt njuta och lev livet.
  Kram,
  Laila

 2. Wow alltså <3 What a view!!
  Fantastiskt vackert även i dis & dimma.
  Njut & ha det bäst.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..