Körkortsdags!

Det närmar sig…..Angelo blir 15 om 3 v:)) Det betyder moppekort…och dom han har längtat. Han har pluggat teori nu och tagit körlektioner och om 3 v får han alltså skriva upp och hoppas att han då pluggat tillräckligt så han klarar det.

Man övningskör på moped även om man sen vill ha mopedbil. Det vill Angelo. Då kan msn köra året runt vilket känns som en hit!

Täby mopedskola!!🙌🏻👊🏻 Det har varit en hit på riktigt och Angelo tycker läraren Alex är grym!

Vi har varit på Okiday i Danderyd o kollat in bilar. Har hittat en superfin Aixam GTI som dessutom är eldriven! Det känns grymt. Tyst, Angelo slipper tanka.. miljövänligt. Otroligt fina. ABS- bromsar, bluetooth, navigator, skinnstolar, backkamera mm.

Känns som min lilla Coop fast större bagageutrymme!

Vi hittade på en svart el vit.

Den finns även i blå o matt grå…..

Matt grå såg vi bara på bild men den verkar oxå fin!!

 1. Den vita va jätte fin. Å va lycklig han ser ut på bilden sen du morsan. Sedan får du ringa å fråga vart han ä hela tiden hahahaha. Å fråga om han kommer snart.

   1. Ja det gör det i början. Man har svårt å släppa dom på så stora saker. Men tyvärr så måste man d mot viljan. Minns när min vart så stor å flyttade. Å va tårar det kom. Fast han bodde i närheten. Man blir förtvivlad. Hahaha. Men det går över. Tar bara lite tid å inse. Dom blir stora för fort.

 2. Ja dom växer fort. Och skönt när dom kan börja ta sej runt själva. Min 16åring hon övningskör för vanligt körkort för fullt,så bra att träna hemma innan det blir dags att börja på körskolan. Så så fort vi ska nånstans är övningskörnings skylten på 😂.

 3. Jättefin mopedbil, ja han ser verkligen superlycklig ut bakom ratten haha..
  Lycka till med körkortet Angelo!!

 4. Måste bara få fråga dig utan att vara dömande. Är det viktigt för dig att alltid köpa det dyraste? Det är alltid märkeskläder även på din lilla son som inte alls vet ngt om pris eller märken. Köpa en mopedbil för flera hundratusen till en femtonåring. Jag bara undrar🙄

  1. Nu får du läsa på lite bättre el titta noggrannare….har även jättemycket billiga kläder till alla barn. En mopedbil kostar inte flera hundra tusen….😂 Ha en bra dag!

  2. Alltså man får tycka vad man vill och jag kan hålla med till viss del, om det nu hade varit sant som påstås – men att lägga sig i och kommentera känns så knepigt; alla gör ju som dom vill liksom.

 5. Hej! Vilken lycka för Angelo med egen bil, jätteroligt, o så praktisk att ta med träningsväskan mm som är tung o klumpig.. kör lugnt o fint! Kram

 6. Här fick både Täby mopedskola å Okiday å Aixam Lite gratis reklam å du fick dej en liten Jackpot oxså utan att höja ett finger
  För vissa är livet en räckmacka för jämnan

 7. Vi har det i vår familj ganska bra ekonomiskt men känner själva att det är viktigt att barnen får lära sig att tjäna ihop själva och inte bara få. Du som själv har fått jobba hårt i livet, hur känner du med detta?? Sonen har själv fått betala sin moppe, bil hade han aldrig haft råd med. Vi betalade körkortet. Hur ställer ni er till detta? Kräver ni att barnen tjänar egna pengar och betalar själva?

 8. Alldes för dyr present till ett barn.Moped räcker jättebran finns även el dito.Inte heller bra med alla lika bortskämda kompisar i Djursholms skolorna…Måste lära sig pengars värde tidigt.

 9. Så roligt för din son, sparar mycket tid för att lämna och hämta på alla aktiviteter👍

 10. Tänk att samhället består av så många avundsjuka och missunnsamma personer! Är det inte tråkigt att bara hitta fel hos andra, livet måste kännas jobbigt!!
  Jag tycker det är jättekul när drömmar kan förverkligas, glädjas med andra känns härligt o berikande!
  Det är underbart när ni kan göra roliga o trevliga saker, ni jobbar o sliter, unna er!! Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Söndag

Igår gick jag och Adrian och hans kompis Axel på Bamse premiären på Rigoletto i stan. Mysigt med lite tid för Adrian och det bara han gillar.

Rolig film. Killarna var såå nöjda!!

Sedan var det dags för julbord m familjen. Berns Asiatiska!!!! Wow!!! Såååå gott:)))

Mamma och Angelo:))

 1. För tidigt född, dock med normal födelsevikt och så tar du med honom ut på Berns i dessa infektionstider!!!

  1. Jag har såklart pratat med BVC om det. Hans kurva är väldigt fin och vi har varit hemma i 5 veckor så de tyckte detta var helt okej.

   Dessutom är det inte så farligt i år. Det finns tex inte ett enda rapporterat fall om RS virus som spökade mycket förut för småbarn.

   1. Åh Bamse, så ljuvlig, måste jag ta med sonen på!

    Vilken fin familj ni är⭐

    Måste få göra ett litet inlägg ang RS virus. Tycker tyvärr att BB samt BVC är lite “slappa” men info om det. Jobbar på en barnavdelning och har tyvärr vårdar många små pluttisar som blir urdålig…och då menar jag verkligen dåliga. Att det skulle minskat eller försvunnit stämmer ej. Men hos oss brukat det vara lite varannat år om det är super mkt eller lite mindre fall. Dessutom odlas inte alla, utan mest för att veta när säsongen är igång.
    RS är någon som alla får/haft men blir farligt för de små då slemmet blir så segt. Så snälla var rädd om era små🙏

 2. Wow vilket julbord, kanske man borde prova nångång! Fin familj och lilla Alvin är ju bara för söt!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Monica!!

När jag var 15 blev jag förälskad i Monica. Jag läste hennes biografi o föll pladask…. hon var så cool. Så skör, så mycket ruter i … älskvärd, kvinnlig samtidigt rejäl. Kan göra listan lång.

Hon sjöng med en sådan känsla. Den timingen, intonationen och med den coolheten.

Vilken dag vi fick med Monkans kompis Kerstin Bagge. Så mycket anekdoter och roliga händelser från way back. Skulle kunna lyssnat i all oändlighet….

En stor dag för mig som älskar Monica och som dessutom spelat in en egen hyllningslåt I din Röst på mitt album med enbart Monica låtar som kom 2006. Ett år efter att Monica gick bort .

Min hyllningslåt blev “Under Vinrankan”

Monicas största radiosuccé …;)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..