ANNONS

Hösten

/

Nu jobbar jag med LAVIEs höstkollektion…

Tänker mig kvinnliga kläder, snygga snitt och hög kvalitet. Prio!

Jobbar på puffärmar, vackra detaljer i kläderna och hostiga färger.

Har Ni något favoritplagg nu skulle vilja se i kollektionen?

Byxdräkt? Stickat? Tight? Oversize? Polo? Urringat?

Slimmat?

Något ni saknar eller önskar?

Bring it on, nu spånar jag för fullt.

Har skissat en massa idéer som redan gått till mitt designteam för bearbetning.

Så skoj det här!!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Soldout

/

Lite ledsen att behöva skriva samtidigt som det är skitkul!!!!

Men kollektionen är så gott som slutsåld!!! På ett dygn???

Det finns några klänningar kvar i silver och Top o byxa i silverchiffong. Någon hatt. En el två oranga kjolar i enstaka storlek… allt annat är helt slutsålt! Kolla in LaVie

Otroligt! Tack!!! Så glad att ni gillar!!

Har precis fått veta att det har kommit in retur på en L och en XL i vitt och detsamma i orange……;))

Jag själv kommer bo i detta i sommar, även om inte ens jag hann få hela kollektionen…..🙈

Min nya kollektion

Med inspiration från mitt semesterparadis Marbella flirtar La Vie vår/sommar med flamencons förföriska sensualism kombinerat med det stilsäkert sobra och skandinaviska. Kollektionen speglar även årets Mello-äventyr där bara axlar, svepande silhuetter och ljuvliga juvelfärger adderar lite Still Young genom tidlösa plagg perfekta för sommaren. Poolkant, parkhäng, mysiga middagar. Från arbetstid till afterwork. Glöm inte glamouren och att livet alltid är en fest!

xo, Charlotte 🌸

Några klänningar finns kvar!!!

Några av dessa seten.

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Tsatsiki

/

Tzatsiki

  • 1 stgurka
  • 2 dlgrekisk yoghurt
  • 2-4klyfta(or)vitlök
  • 3 mskolivolja
  • salt och peppar

Skala och kärna ur gurkan: Dela gurkan på längden och repa bort kärnorna i mitten med hjälp av en tesked. Skiva gurkan tunt och blanda den med yoghurten i en skål.

Pressa i vitlöken och rör ner oljan och smaka av med salt och peppar.

Servera spetten på en bädd av skivade tomater, toppa med riven fetaost och tzatsiki ti

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00