Ni följer väl med?

Ni som känner mig sedan länge, och ni som kärt känna mig under min tid på Damernas – vet att det här är min allra, allra bästa plats. I stugmyset med brasan och konstiga möbler och prylar i en vild samling, med familjen nära och den stora eken utanför. Med badstranden på andra sidan fårhagen. Här är jag nu och firar av set sista av påsken, innan vi snart åker tillbaka till LA igen. Och det känns också som ett perfekt sätt att avrunda min härliga tid här på DV med! Från och med NU bloggar jag HÄR i stället – och jag hoppas, nej jag förutsätter ta mig sjutton – att ni följer med mig och mitt liv även där!

Älskar DV och har haft det så bra och trevligt här, jag tar ett litet skutt vidare till en ny och också hemskt sympatisk plats och tänker blogga fortsättningsvis på ungefär samma sätt som innan tänker jag – och så får ni gärna vara med och bestämma och tycka till om hur ni vill att bloggen ska se ut och vara i framtiden också. Alltid nyttigt och bra för inspirationen att röra på sig lite ibland! Ses i nya bloggen loves!

LOADING..