Ni följer väl med?

Ni som känner mig sedan länge, och ni som kärt känna mig under min tid på Damernas – vet att det här är min allra, allra bästa plats. I stugmyset med brasan och konstiga möbler och prylar i en vild samling, med familjen nära och den stora eken utanför. Med badstranden på andra sidan fårhagen. Här är jag nu och firar av set sista av påsken, innan vi snart åker tillbaka till LA igen. Och det känns också som ett perfekt sätt att avrunda min härliga tid här på DV med! Från och med NU bloggar jag HÄR i stället – och jag hoppas, nej jag förutsätter ta mig sjutton – att ni följer med mig och mitt liv även där!

Älskar DV och har haft det så bra och trevligt här, jag tar ett litet skutt vidare till en ny och också hemskt sympatisk plats och tänker blogga fortsättningsvis på ungefär samma sätt som innan tänker jag – och så får ni gärna vara med och bestämma och tycka till om hur ni vill att bloggen ska se ut och vara i framtiden också. Alltid nyttigt och bra för inspirationen att röra på sig lite ibland! Ses i nya bloggen loves!

 1. Very nice info and straight to the point. I am not sure
  if this is truly the best place to ask but do you
  guys have any thoughts on where to hire some professional writers?

  Thanks in advance 🙂

 2. With it, you will be sure of getting the best results.

  Lastly, the past thing to consider is how this kind of project
  might effect the seems of one’s property. Nevertheless further troubles except poor levels of insulation go through by some residence such as rain penetration, pitiable air tightness or frost damage can be resolved by an exterior insulation system, provided that the creation is certified.

 3. Kjell skriver:

  where r u ? – miss u….

 4. Frida skriver:

  Läste länge och retade mig på att du hela tiden skrev fel namn, Rio är inte tre tänkte jag..Insåg inte att inläggen var från 2013 hehe. April april?!

Comments are closed.

LOADING..