Blankens styrelse

Innan jag återgår till den här underbara veckan i Sverige och allt häng med vänner och familj, vill jag sticka in huvudet här och berätta om min onsdag. Då hade vi första mötet med Blankens nya styrelse. Det kändes som att bli nedstoppad i ett bad av klokskap och kunskap. Som att förgyllas och påfyllas med energi. Jag har suttit i styrelser tidigare. Där jag varit enda kvinnan och agendan stel och konservativ. Här var målet att vi vid första mötet skulle lära känna varandra för att snabbt ge takhöjd åt alla slags kreativa tankar och idéer.

Från vänster: Cecilia Blankens, creative director och grundare, Blankens, Annica Hagen, VD Marbodal, Ebba Kilman, VD Vizeum, Helene Forsberg, VD Grandpa, Josefina Erdös, Advokat, Johanna Swanberg, VD Blankens och Johanna Sahlin, ekonomichef, Blankens.

Det var som att bli överkörd av ett tåg, att spendera en kväll och prata strategi och affärer framtid och nutid, med detta gäng. På bästa tänkbara sätt då naturligtvis.

Är helt fruktansvärt stolt och glad över att ha det här otroliga paketet kvinnokraft vid min sida.

 1. Kjell skriver:

  back from London…kul att du hade tid och möjlighet att hälsa på min
  pappa, när han besökte er på Upplandsgatan. han har länge varit
  nyfiken på min ”pen-pal” sedan 10 är, och imponerad över din
  framgång i affärslivet – han fick visst också en kram, giggle.
  fortsatt glad påsk – fått någon påsk-puss ?

 2. Karin skriver:

  Alltså jag är så imponerad över det du gjort med Blankens, så himla coolt, modigt och bra gjort! Och vilken uppställning ni har samlat ihop, coolt det med 🙂

 3. Alice skriver:

  Tycker det är så kul när du och Johanna pratar om Blankens i podden, så jag tänkte fråga om ni skulle ha lust att berätta om styrelsen där nångång. Hur samlade ni ihop alla, kände ni dem sen innan, får de betalt för sitt jobb (alltså de som inte är anställda) , hur ofta ses ni mm. Vore jättekul tycker jag iaf! Glad påsk!! 🙂

Comments are closed.

LOADING..