När en bara kan säga ja

Har ni också sms-förtroliga som får sms från provhytten inför tveksamma köp? Skickade den här bilden till Johanna och undrade om det var ett vansinnesköp. Genomskinlig och allt. Ja, sa hon. Men det struntade jag i. För när Rodebjer kallar, då kan jag inte stå emot. Kanske kommer jag aldrig använda den, och lite är det ändå nästan ok. För är det något jag samlar på så är det Rodebjer-pieces. Inte de vanliga vardagsplaggen. Men de här. De knäppa och underbara som förtrollar mig alldeles fullkomligt. Mode när det är som bäst!

 1. Cissi skriver:

  Orimligt cool!!

 2. Stina skriver:

  Så fin! Vill oxå ha😊🙋

 3. Anna skriver:

  Skitfin!

 4. Är det någon som kommer använda den och böra den med den äran så är det du! Älskar din lekfulla, coola stil. Kram till dig

 5. Marina skriver:

  Alltså, min kommentar har absolut inget med ovanstående outfit att göra men jag ville ändå såga en sak..
  Jag har följt din blogg sedan du var gravid med Bonnie och har tänkt sååå många gånger att jag ska kommentera men aldrig gjort. Vet inte varför riktigt, kanske för att jag känner mig lite som en stalker och skäms.. jag hör trots allt inte till internetgenerationen.. Eller så känns min kommentar sällan relevant eftersom jag läser ikapp ett antal inlägg periodvis snarare än att följa varje dag..
  Men hur som, det jag vilje säga är att jag blir så enormt glad, positiv och peppad av att läsa din blogg! Din öppenhet kring barnen, ditt sett att se saker från den positive sidan, ditt ärliga sätt att skriva, som gör att man som läsare får med sig känslan mellan raderna – det är total myskänsla för mig! Du inspirerar mig att sträva efter den bästa versionen av mig själv. Och nu skäms jag som en hund..men ska ändå våga klicka på skicka denhär gången 🙈☺️

Comments are closed.

LOADING..