Vi ses nästa vecka!

Kära vänner och läsare! Nästa vecka är jag i Stockholm, måndag till onsdag mellan 12-19 har vi öppet Blankens nya lilla butik på Upplandsgatan 62 i Stockholm. Vi kommer ha massor av nyheter på plats, delar av barnskokollektionen som släpps på fredag kommer finnas där och så hoppas vi kunna fixa fram härliga goodie bags till er som handlar som ett litet fir för premiären av vår butik!

Så kom förbi vetja! Kom bara! Längtar efter att ses!

 1. Bea skriver:

  Åh! De med två stjärnor!
  Såååå fina.
  Önskar att jag hade råd 😊
  Bea/ensam 3- barns förälder på heltid

 2. Så kul!! Kommer ni ha den nya svarta The Montauk?

 3. Jenny skriver:

  Kommer väskan The Josephine tillbaka i år? Ångrar så att jag inte haffade en förra sommaren!

 4. Åsa skriver:

  Jag kommer:). Kommer dom nya ”Sunday leafy” finnas att köpa? Är så sugen på dom men osäker på vilken storlek jag ska ha!

Comments are closed.

LOADING..