DÄRFÖR är skjortklänningen bästa plagget

Utan att hänga ut mig själv och min dåliga karaktär för mycket, kan jag avslöja att det finns en och annan skjortklänning i min garderob. Och nu tänker jag berätta för er varför det här ett sådant dunderplagg: Jag älskar kläder som går att använda på olika sätt och till mycket. Precis sådan är skjortklänningen. Den får mig att känna mig lite coolare än jag är, och lite mer välutrustad – rent garderobsmässigt då – än vad jag kanske också är. Skjortklänningen har du med en tunn polo under, eller kanske till och med något ännu varmare om det behövs. En fin cashmere? Över jeans eller tights. Eller så har du den hela sommaren och vad ingen vet är att du kanske är spritt språngande naken under? Jag tänker att bara det att så många kulturer klär sig i den här typen av plagg – stora, lösa, tygsjok – och det kan ju omöjligt vara en slump. Det går liksom att se ut och känna sig lite hur som helst där under – och sedan kan det utåt se hur fancy ut som helst. Ett litet trolleriplagg är vad det är! Tillägg på allmän begäran (aja, typ): skjortklänningen jag har på mig kommer från Mijeong Park.

Sedan hade jag en lite kortare kappa över och det tyckte jag funkade finfint faktiskt – annars är ju just den biten liten klurig – vilken typ av ytterplagg som passar över. En får helt enkelt prova sig fram!

Här kommer ett par fina varianter på skjortklänning. Nedan från Lindex.

Och den här från Alexa Chung.

 1. Lovisa skriver:

  Älskar den blåvit-randiga!

 2. Karin skriver:

  Var är jackan ifrån?

 3. Hanne skriver:

  Men hvor er din fra? Den brune! Såå fin!

 4. Hej!
  Undrar var den superfina jackan kommer ifrån? 🌟

Comments are closed.

LOADING..