Måndag i LA

Ibland när inspirationen tryter och jag frågar er vad ni vill läsa om – så brukar ni – bland annat – säga att ni gillar att få en inblick vardagslivet i LA. Så här kommer det; en väldigt vanlig grej vi gör flera gånger i veckan. Parken! Vi hänger otroligt mycket i parken som ligger ett kvarter från vårt hus. Särskilt på eftermiddagarna är det mysigt, för då hänger hela vårt lilla samhälles hundägargäng där och det är sannerligen en brokig – men himla trevlig och kul – skara människor.

Vågade bara smygfota dem, men här sitter järngänget i sina campingstolar varje eftermiddag. Har med sig kaffe i termosar och tjötar om ditten och datten medan hundarna kutar runt och leker.

Goldie föredrar människor framför hundar, och brukar känna lika mycket skräck som försiktig nyfikenhet bland andra hundar. Men vi jobbar på saken! Idag sprang hon runt och busade med en annan vovve och verkade plötsligt väldigt trygg.

Och när det blir för läskigt får man krypa upp i favoritmatte Rios famn och ta igen sig lite. Rio älskar den här hunden så att det nästan är jobbigt för henne. All den tid hon lägger på att oroa sig för saker som potentiellt och med lire vild fantasi skulle kunna hända Goldie medan hon är i skolan alltså….

Rio och Remy busar. Bonnie läser. Jämt.

Och sen plötsligt blir alla sura och griniga och då gäller att snabbt ta sig hem och fixa middag så att det blir lugn och ro igen.

Det här med att vi är ute så mycket mer och gör småsaker som att hajka eller vara i parken tillsammans, är en fördel med hundlivet som jag innan trodde skulle bli den jobbiga biten. Mem oftast mår ju alla bra att vara ute en stund och röra på sig litegrann, så det har snarare istället blivit en enorm fördel med hundlivet!

  1. Håller med dej! Bonus med alla utetimmar , när man har hund!!!! <3

  2. Fina bilder på barnen i trädet! Och vad underbart med en unge som läser. Helt frivilligt.
    Det är så kul att vara ute tillsammans men barn kan ju kräva lite mer än en ”skön promenad” så hundar i en park låter som ett bra alternativ. Själv åkte jag skridskor nere på viken med yngsta sonen igår. Inte så länge och skymningen kom, men oj så härligt det var.

Comments are closed.

LOADING..