Nu blev det helg igen!

Hörni det här med att fira födelsedag i dagarna tre – det visade sig passa mig alldeles utmärkt! Födelsedag i torsdags, följdes av en fredag när Per bokat in en ansiktsbehandling åt mig (förra årets födelsedagspresent som äntligen blev av!) på Beverly Hills hotel. Alltid härligt att bara hänga på denna ikoniska plats. Och ansiktsbehandling! Finns det någonting mer meditativt avslappnande?

Och så den där härliga glowen som kommer efter! Efter ansiktsbehandling åt jag och Per lunch på Waldorf Astoria.

Vi åt en lobster-burgare som var helt sinnesjukt god.

I sommar har vi varit gifta 10 år jag och Per. Det tycker jag känns både otroligt och nästan ofattbart. Att det gått så fort och varit så lätt är mer än jag vågat hoppas på att jag skulle få uppleva i en relation.

På lördagen var det dags för Kidchella – en stor musikfestival som barnens skola ordnar, där alla har gjort egna band och tränar för att uppträda. Bonnie trummor med sitt band Earthquake, låten de framförde var Scars to your beautiful.

Och när de här otroliga 9-åringarna spelade och sjöng den här texten med rader som No scars to your beautiful we’re stars and we’re beautiful och No better you than the you that you are ja då fattar ni ju att jag som redan från början är en extremt lättrörd person, lipade som ett barn. Per smygfotade. Vackert var det inte. Min fulgråt alltså. Musiken var underbar. Åtminstone i mina öron.

Efter konserten skyndade jag och hem och fixade färdigt maten – för på kvällen dundrade ett 15-tal tjejer in och vi hade fest. Alltså riktig fest. Sån där det skrålas och stökas och folk vinglar hem klockan tre på natten och en är lite orolig över vad grannarna ska tycka. Per och barnen bodde på hotell, och Peppe och Anne sov över hos mig, så jag fick sovmorgon i morse och sedan frukost hemma med två så himla härliga vänner.

Söndag blev hike-dag med tjejerna och Goldie uppe i bergen! Gud vilken helg jag haft egentligen. Men nu ska det bli väldigt skönt att murra ner sig i sägnen och sova.

Om ni vill umgås mer mer mig (vilket jag förutsätter att ni vill) så tycker jag dels att ni ska komma till Blankens butik som premiär-öppnar i Stockholm nästa vecka. Då kommer jag vara där och hänga och det kommer finnas massor med skor för den som vill shoppa! Och innan det hopps jag också att ni vill lyssna på veckans podd som spelades in från soffan i pyjamas, bakis och dan i morse!

HÄR lyssnar ni!

 1. Sara skriver:

  Mina ögon fastnade vid en ny variant av Montana…

 2. LN skriver:

  Men Grattis, till både ”premiärbutik”? och födelsedag (i efterskott)! Wow, vad kul med egen butik! Själv avskyr jag ansiktsbehandlingar och när nån okänd pillar i facet, (fast med ett glas skumpa verkar det ju betydligt trevligare!.) men din verkar ju ha varit ngt utöver det vanliga, för du ser typ ut att vara Rios syrra på bilden ju!:)

 3. Åsa skriver:

  Åh jag vill komma till nya butiken o köpa skor! När var hur?

 4. Cissi skriver:

  Sparade ut till svinlångt hår som jag ÄLSKADE, klippte av allt 2016 i en lob. Ångrade mig bittert och sparade-sparade-sparade och har nu nästan lika långt igen. Vips säger det, så känner jag mig som crazy cat woman med det här långa tråkiga hängiga gråa (det är blont, men jag KÄNNER mig grå) höet.
  Och plötsligt är klipptid inbokad och imorrn ryker det. Så himla exalterad nu, ångrar mig säkert sen men det händer iaf nånting! Så väldigt mycket igenkänning på ditt inlägg här nedanför! 🙂

Comments are closed.

LOADING..