Att bråka snyggt

Hörni, det här med dofter ett par inlägg ned är verkligen fantastiskt att läsa! Vartenda ett av era exempel tar mig tillbaka till fantastiska platser och minnen. Tack för det!

Idag får ni podd istället för text. I avsnitt 125 av Blankens Swanberg – det som heter Tend and befriend pratar vi om imponerande och inspirerande sätt att hantera konflikter och olika sätt att se på saker. Så häng med oss en kort stund vetja! Vi finns HÄR!

Och på tal om dofter: den där lite kladdiga doften och känslan av salivig liten napp-mun. Särskilt i kombination med liten kropp i pyjamas och hår som inte doftar parfymerat utan mer pudrigt och torrt. Det är ju en anledning att börja gråta bara av tanken på att han är tre och allt det snart är över.

  1. Ja huga! Vår trea är snart 1 år…1 år?! Vad hände?! För att inte tala om äldsta som är 8!!! Gaaaah! 😭😭😭❤️❤️❤️🙏🙏🙏

  2. Lotta skriver:

    Jamen åh det är faktiskt lite sorgligt när dom slutar, vi har inte längre en liten längre utan hon har blivit så stor helt plötsligt! Hon fick ha napp ganska länge (3,5 år) och nu har hon snart klarat första veckan utan, hon ”snakar sina nappaj” men det går superbra ändå. Vår sista lillunge har blivit stor! <3

  3. Maja skriver:

    Ja visst är det för sorgligt? Min yngsta (har också 3) är 2,5 och jag tänker ständigt på en ev fyra även om det egentligen är helt irrationellt. Avskyr att det snart är över…

Comments are closed.

LOADING..