En oväntat härlig stund

Någonting som börjat hända mig på sistone är att jag kan längta, alltså verkligen längta efter att vara själv och på egna ben. Inte så att jag vill vara utan min familj, och jag avskyr att åka ifrån dem, ändå kan jag dagdrömma om att spendera dagar ensam i sommarstugan eller att äta middag själv på en restaurang och inte snabbt slafsa i mig något medan jag svarar på jobbmail så som min lunch ofta ser ut, utan att verkligen sitta och äta. Dricka ett glas vin och ta sig en trerätters helt ensam.

Sista kvällen i Portugal igår blev precis så. Nu bodde jag på ett flyglatshotell och varken restaurangen eller restaurangbelysningen var väl precis råmysig om en säger så. Ändå. Att sitta här med en god soppa och en sallad. Två glas rött, sin bok och sen beställa in en ostbricka för sig själv att nibbla på någon timma var faktiskt helt otroligt kittlande och mysigt.

Trots den otroligt deppiga belysningen och restaurangmiljön som sagt. Nu ska jag hoppa på planet och förhoppningsvis komma fram till LA och mina små kära familjemedlemmar inom en ganska så snar framtid. Längtar dit också!

 1. boel skriver:

  Hej! Håller helt med, vad heter boken?

 2. Det låter sunt, och helt normalt, man behöver tanka egna tankar.

 3. Nina skriver:

  Jag är precis likadan! Men är det inte nåt med resandet också?? jag ÄLSKAR att sitta ensam, ts ett glas vin och känna mig världsvan när jag är själv på resande fot-känner mig så mycket starkare då!! Typ som om jag klarar allt och är den där coola tjejen i mittuppslaget på tidningen som är i färd med nåt viktigt och mystiskt. Så konstigt egentligen.

  1. Lena skriver:

   Jag är likadan. Reste en gång ensam efter att ha umgåtts med släkt och vänner i flera veckor och på hemvägen missade jag min connecting flight. Flygbolaget placerade mig och några andra medpassagerare på ett hotell över natten med middag och frukost inkluderad. Jag satte mig i restaurangen och kände bara att det var så härligt att sitta där alldeles ensam, men just då bjöd en kvinna över mig till sitt bord. Hon var jättetrevlig, men ändå kände jag mig besviken på att jag inte fick njuta av att äta middag ensam.

 4. Sanna skriver:

  Kommer the Kristin- koftan tillbaka i svart? Håller utkik på webshopen varje vecka… Finns det annars någon som har en att sälja till mig? <3 🙂

Comments are closed.

LOADING..