Nedslag Portugal

Full fart i Portugal hörni! Har inte hunnit tänka lika mycket på bloggen som jag kanske borde gjort – så jag tänker att jag delar med mig av lite mobilbilder – för det är ungefär det enda som hunnits med idag, förutom att planera nya skomodeller och kommande övriga produkter.

I morse på hotellrummet: försöker vänja mig vid nya frisyren! Klänning och boots från höstens Blankens-kollektion.

Det här är så kul! Att välja läder till höstens Blankens-modeller.

Portugiserna älskar sina bidéer. De finns på i stort sett alla toaletter. Själv har jag alltid känt mig lite osäker på hur de ska användas? Utan att själv ha provat frågar jag gissande om man alltså grenslar den alltså efter att number 2 har gjorts? Och tvättar liksom av sig? Eller har jag helt missuppfattat grejen då?

Johanna anslöt från Sverige och hade med sig presenter till mig som på samma gång var både enormt romantiska och otroligt osexiga. Mitt favoritknäckebröd, min favoritlakrits, en otrolig pincett från Clas Ohlsson, en forcreme som ska vara bättre än allt annat, och nässpray som jag aldrig lyckas få tag på i USA.

Nu har vi ätit middag här i Porto och ligger nedbäddade i sängarna. Hoppas kunna strunta i jetlaggen och sova så att jag är pigg under morgondagens alla möten!

 1. Vi hade bidé när jag växte upp. Världens mest underskattade badrums inredning. Tvätta av sig när man inte hinner/orkar duscha, tvätta bajsiga barnrumpor, mens underliv, efter sex osv osv
  Ha en fin dag 💙

 2. Sara skriver:

  Jag som har monstermens och gärna använder menskopp skulle uppskatta att kunna duscha av mig där nere efter toalettbesök.

 3. Lotta skriver:

  Jag minns att det fanns en bidé inne på toaletten efter min första förlossning. Och det kändes ju hur fräscht som helst! Och då grenslade jag ju över den. Annars aldrig använt men antar att den är till för just det Du skriver 🙂

 4. Ann skriver:

  Och jag köper med mig fotkräm hem från USA – fyra burkar fanns i bagaget efter Miami 🙂
  Blue goo’s Cracked Heels and Hands är sjukt bra, och doftar papaya-gott fast de innehåller Emu olja och bivax. Just saying. Beställes på nätet lätt som en plätt.

Comments are closed.

LOADING..