Hemma på Kocksgatan

När jag och Per träffades bodde vi på varsin address på Kocksgatan i Stockholm. Nu när vi renoverat vårt sovrum med tillhörande badrum kallar vi vårt nya hem för Kocksgatan. För att det ligger som i en egen tarm av huset, förbi tvättstugan. För att det känns lite som min gamla etta och för att det är så otroligt mysigt att dra sig tillbaka där när barnen lagt sig. Tända ljus, kanske ta ett bad, eller dra undan skjutdörren och hoppa rätt ner i poolen (har vi i och för sig inte gjort än, men i vår när det är varmare så!)

Känns så skönt att det här liksom är vår fredade plats. Ungarna kommer i och för sig förstås sättande på nätterna, och det får de gärna, men några jäkla legobitar eller barn som spottar tandkräm utan att skölja bort i handfaten är totalförbjudet på Kocksgatan.

  1. Hej, jag halkade in på din blogg efter att ha kikat på vårens nyheter i din webbshop! Massa fint och det blir nog ett köp lite längre fram. Men fastnade faktiskt för en bild du lade upp i det här inlägget, älskar den långa byrån! Hur hittar man en sån? Antar att det är en secondhand möbel och skulle så gärna vilja hitta en hemma i Sverige. Hjälp! Vilka sökord?? Lång byrå? Låter knas.

  2. Emma skriver:

    Vilken underbar liten kruka! Är det någon särskild person som designat eller något märke på den?

  3. Den där byrån var helt underbar! Och tapeten! Fick genast en vision för vårt framtida sovrum ❤️

  4. Petra skriver:

    Alla småbarnsföräldrar borde ha en Kocksgatan. Låter fantastiskt!
    Varifrån kommer krukan som är en gumma? Superfin var den hur som helst!

Comments are closed.

LOADING..