Glam rock wednesday!

Hej från sängen! Är dunderförkyld och spenderade hela förmiddagen i horisontalläge, innan jag pallrade mig iväg och åt en lunch som blivit runtflyttad så många gånger att det bara inte gick att flytta igen. Eftermiddag med barnen, och gymnastik i Van Nuys. Efter den blir det middag från McDonalds i bilen på väg hem. För barnen. Jag pallar fan inte McDonalds längre alltså. Remy är en kille som uppskattar rutiner, så nu har onsdagarna blivit så här. Först gymnastik. Sen skräpmat.

Och medan allt detta hände gick jag runt och både såg ut och kände mig som en glam-rockare. Ingen dum känsla alls!

Är fullkomligt tokig i de här ballerinorna med silverstjärnor på. De ger liksom varenda outfit liv. Och hur perfekta så här års som inneskor på jobbet? Jaja, jag är ju partisk förstås, men jag försöker verkligen benhårt hålla mig till strategin med alla Blankens skor att de ska vara lika användbara som de ska kännas personliga och kul. Så småningom kommer också matchande barnskor till den här modellen!

Okej hörni! Nu hoppas vi att det moderskepp med guck som etablerat sig i min näsa lossnar så att jag kan sova bättre och slipper gå runt som en snor-zombie med hjärnan på halvfart imorgon.

 1. Malin skriver:

  Jeansen 😍

 2. LN skriver:

  Fatta hur snygga de där brallorna är!! Precis SÅ skall de se ut (ingen larvlåg midja, benen blir milslånga, klack göre sig icke besvär här:) och bäras, skorna pricken över ”i:et”. Full pott!

 3. Sara skriver:

  Jag brukar förtränga att det finns nässpray och sedan när jag kommer på det är det liksom ”herregud, vilken skillnad!”. Det är ju nästan som i reklamen. Hela huvudet känns lättare.

  1. Matilda skriver:

   Samma här! Hur kan en glömma det mellan varje förkylning??

Comments are closed.

LOADING..