Fynda solglasögon

De två främsta anledningarna till att vår låda med solglasögon ser ut så här är 1. Att vi bor i Kalifornien och jag använder solglasögon varje dag 2. Smartbuyglasses – vet inte hur många Céline-bågar jag fyndat här (det gäller ju dock att ha lite koll på vad du passar i, eller så får du skicka tillbaka. Vilket i och för sig inte är hela världen heller).

De två främsta anledningarna till att vår låda med solglasögon ser ut så här är 1. Att vi bor i Kalifornien och jag använder solglasögon varje dag 2. Smartbuyglasses – vet inte hur många Céline-bågar jag fyndat här (det gäller ju dock att ha lite koll på vad du passar i, eller så får du skicka tillbaka. Vilket i och för sig inte är hela världen heller).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..