Hej helg!

Hörni, vilken mysig helg vi haft! Hela paketet inleddes med födelsedagsfirande för Per i fredags. Frukost på sängen med gänget där Remy hade mycket svårt att acceptera att inte alla presenterna var till honom. Men det var ok. Han var nöjd med att få öppna och brydde sig inte speciellt mycket om att innehållet var en ny högtalare och en rakapparat. Bland annat. Själva pappersavrivandet var liksom roligast!

Och Goldie firade kanske mest av alla. Hennes förälskelse i Per är djup och på riktigt.

Arbetsdagen började med ett par timmar på ett av mina favoritcaféer här i krokarna. Lax-bagel och kaffe med mycket gräddmjölk satt jag och smaskade på ett tag.

Fredagar är dagen på veckan när jag unnar mig härliga saker. Så efter jobb petade jag in lite nagelfix på salong, på lördagen stod en plåtning på schemat och eftersom både fötter och händer skulle vara i centrum. Perfekt ursäkt att putsa till klorna!

Goldie skäms inte för att gå och lägga sig först av alla – och tar gärna min plats i sängen. Bredvid sitt livs kärlek Per, förstås. Så tjurig och besviken sen när jag flyttar ner henne till fotändan när jag går och lägger mig.

Lördag och plåtning hemma hos Anne – en tjej som jag lärt känna genom ett samarbete vi gör som snart lanseras. Återkommer om det! Men kul är det, hur som helst.

Söndagen blev sen så härlig att jag knappt vet vart jag ska börja. Pers mamma är i stan och erbjöd sig att tillsammans med hennes väninna som också är här, ta barnen och sen inkasserade Per en av födelsedagspresenterna han fick av mig. Brunch i Malibu och sen thaimassage tillsammans.

Så här satt vi. I nästan fyra timmar mumsade vi och åt i solen, med en lätt bris mot kinderna. Och läste. Herregud vad underbart det var. Bara vi, god mat och böcker. Helt fantastiskt.

Nu: hemma igen! Ska strax krypa ner i sängen i delen av huset jag tänker på som Kocksgatan. Mer om det i veckans avsnitt av Blankens Swanberg som finns ute nu. Att göra romantik av sitt sovrum och om ett för mig ganska så revolutionerande sätt att tänka kring förändringar och att ändra sitt sätt att se på sig och själv och sitt liv. Jag tar på mig stora Oprah-hatten och livsguidar! Lyssna och var med mig och oss HÄR!

  1. Snälla snälla snälla vill copy en outfit rakt av till ett bröllop i sommar. Nämligen outfiten till Mick gold klackarna! Vill ha skorna; vill ha jumpsuiten. Men vart kommer den ifrån?!

    1. Den kommer från Zara! Förra året tyvärr. Men det kan väl inte vara omöjligt att få tag i något liknande?

  2. En liten fråga om Goldie och Per: är han kanske den som är minst intresserad av henne? På semester i somras slog ett gäng hundar läger i vår trädgård och det verkade stämma när en, som är husse till vardags, sa att de kommer gå till den av oss som minst gärna gosar och kelar med dem. Mycket riktigt, till den lugna och snälla men pälsdjursallergiska mannen sökte sig vovvarna. Tydligen för att han, genom sitt sätt, framstod som flockledare.

  3. Ljuvlig helg ser det ut som! Aha, nu fattar jag varför namnet Goldie, tyckt hon sett vit ut på tidigare bilder, men måste haft fel brillor.., hon är ju helt fantastiskt guldpälsad, ser så himla mjuk & go ut, lyllo Per:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..