Badrum utan dörr

Vår del av huset var den sista biten att renovera sedan vi flyttade in i huset för snart två år sedan. Vi hade redan lagt golv och målat väggarna vita, så det var ju beboeligt (när vi flyttade in hade samma farbror bott i huset i 60 år, och eftersom han var nära 100 när han dog hade inte mycket hållits efter de senaste 25 åren) men badrummet var jättegammalt och otroligt litet. Nu tog vi av en hall och en garderob och gjorde badrummet tre gånger så stort, och så tog vi bort ett par små fönster och satte in skjutdörrar mot poolen istället. Vårt rum ligger som i en egen ”tarm” av huset. Och nu när allt är nytt och fräscht och fint känns det som att vi flyttat hemifrån till en egen kiten vuxen-svit där man helst hade velat sätta upp stopp-skyltar utanför och hålla alla ungar borta.

Vår del av huset var den sista biten att renovera sedan vi flyttade in i huset för snart två år sedan. Vi hade redan lagt golv och målat väggarna vita, så det var ju beboeligt (när vi flyttade in hade samma farbror bott i huset i 60 år, och eftersom han var nära 100 när han dog hade inte mycket hållits efter de senaste 25 åren) men badrummet var jättegammalt och otroligt litet. Nu tog vi av en hall och en garderob och gjorde badrummet tre gånger så stort, och så tog vi bort ett par små fönster och satte in skjutdörrar mot poolen istället. Vårt rum ligger som i en egen ”tarm” av huset. Och nu när allt är nytt och fräscht och fint känns det som att vi flyttat hemifrån till en egen kiten vuxen-svit där man helst hade velat sätta upp stopp-skyltar utanför och hålla alla ungar borta.

Mitt i renoveringen kom vi på att vi inte ville ha någon dörr in till badrummet. Toaletten har en egen skjutdörr, men själva badrummet flyter ihop med sovrummet. Väldigt mycket hotellkänsla och ett så himla härligt beslut!

Nu ska vi bara sätt upp tavlor på väggarna och organisera allt i badrumsskåpet. Mycket nöjd också med att ha fyndat lyxmarmor till väggar och golv på motsvarande Blocket.

  1. Mycket fint! Älskar också detta med eget badrum i anslutning till sovrummet, känns så lyxigt! Önskar att det var mer vanligt i Sverige. (Får njuta så länge vi bor kvar här i Australien..)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..