Office outfit

Full fokus på boken ett par dagar till – så jag kikar mest in här lite kort och säger – bland annat – att så här kan vi väl också styla en mer dressad office look? Svarta byxor kan ju gärna få vara både kul och festliga i min mening. Och kavajen behöver ju inte nödvändigtvis ha klassiskt snitt?

Full fokus på boken ett par dagar till – så jag kikar mest in här lite kort och säger – bland annat – att så här kan vi väl också styla en mer dressad office look? Svarta byxor kan ju gärna få vara både kul och festliga i min mening. Och kavajen behöver ju inte nödvändigtvis ha klassiskt snitt?

För er som frågat efter kontorsjobbsstilinspiration: titta efter svarta plagg i kul snitt och med spännande detaljer. Och! En kavaj kan se tjusig ut även om den inte hör ihop med byxorna, har en otraditionell form eller är mönstrad. En av vårjackorna du redan har i garderoben kan kanske bli din nya jobb-kavaj? Själv är jag väldigt glad att jag inte arbetar på så vis att jag behöver följa klädkoder, för jag känner på mig att jag inte hade pallat att följa dem ändå.

  1. Smashing! Vad du än sätter på dig ser det trendigt, elegant, snyggt, bekvämt och helt fantastiskt ut. Du får liksom till det där perfekta varje gång. Jag ringer dig när jag är i LA så drar vi och shoppar tillsammans. 😉 I could use your help! ❤️

    Ps. Har du tips på märken som gör kläder för extra långa armar och ben? Min innerbenslängd är 112cm. Kan man ens ha så långa ben?! 🙄

  2. Lyssnade på podden. Håller med sig exakt kring Skavlan! Kolla hans intervju med zara larsson när han frågar henne ”om hon hatar alla män?”. Suck! Han verkar så douchig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..