Ge mig era problem så löser jag dem!

Tillbaka i Los Angeles! Och rätt in i verkligheten med öroninflammation, gnabb, skolutflykter och lunchlådor som ska packas (tre stycken, varje dag. Fatta hur svårt?!) – det är så sjukt mycket lättare att vara iväg på jobbresa, även om det innebär jetlag, noll sömn och extremt långa arbetsdagar. Att jonglera tre ungar, jobb och vardagslogistik är det är mycket nu på allvar.

Pep ner till downtown idag, och eftersom mina kläder är inplastade i garderoben i rummet vi håller på att renovera, slängde jag på mig det enda rena som fanns kvar. Möte eller ej – det fick bli casual idag. Är för övrigt helt besatt av de här second hand-fyndade jeansen. Har haft ögonen öppna efter ett par bra utsvänga jeans länge – och så dök de plötsligt upp och hade allt jag drömt om.

Hörni! Garderobsutmaningen! Den kör vi igång igen va? Enkelt: ni ger mig era små mode eller styling-funderingar ni går och klurar på? Vad har jag för skor till utsvänga byxor? Hur matchar jag mönstrat med mönstrat? Vad har jag till min knälånga kjol? Såna saker. Så tar jag mig an det, funderar ett par varv och återkommer med något som förhoppningsvis ska inspirera er! I kommentarerna nedan. Ja? Ja!

 1. Hej!

  Jag hakar på Denna Sandra och önskar tips på hur långa byxorna ska vara för att göra det mesta av den figur jag har, 1,60 och lite större nertill än upptill. Har också två par jeans som är lite för långa för att vara korta, men för korta för att vara fullängd. Men hur ska jag klippa? Trivs också bäst i sneakers (The Ventura och The Gloria!) eller låga boots.

 2. Anna skriver:

  Hej!
  Jag funderar på hur du tänker kring kläder på långflyg. Man vill ju bara vara snygg och bekväm. Klarar inte att sitta med jeans. Brukar ha på mig svarta yogabyxor men det känns verkligen som mjukisbyxor när man går i butiker och restauranger på flygplatsen.

  Tack för både bra blogg och podd!

 3. Måste fråga vad det är för fantastiskt jumpsuit till de fantastiska Mick Gold and tan suede skorna? Vill kopiera hela outfiten o ha på bröllop i år!!!

 4. Min fråga är något jag gått och funderat på hela långa vintern och inte ännu kunnat fatta något beslut om. Jag vill att du gör det för mig! Köpte för fyra år sedan ett par svarta bootcutjeans, Levi’s, som sitter tajt och fint på höften men som med sin fulla längd har känts som ”lite för mycket jeans på en och samma gång”. Jag har tagit fram dem ur garderoben någon gång i veckan, men nästan alltid lagt tillbaka dem på grund av att de har sett så långa ut i silhuetten. Jag orkar inte bära skor med klack varje dag, och det är det som krävs för att dessa jeans inte ska korva sig över fötterna på mig.

  Ska jag ta fram saxen och klippa av jeansen till strax ovanför anklarna och därmed få den look som jag ser överallt numera? Risken finns att jag klipper av dem för högt upp på vaden och då har jag förstört ett par Levi’s, som med sin bootcutsiluett ändå säkert kommer att bli aktuella igen – för den modellen är väl en klassiker, medan ankelkorta jeans kanske mera är en cool dagslända? Eller?

  Vad hade du gjort? Och vad ska jag stajla jeansen med (skomodell, toppar …?) oavsett om jag väljer att klippa av brallorna eller behåller bootcutlängden?

  Tack för din blogg, och det du gör för att inspirera mig i både ditt yrkesliv och din mammaroll! Jag ser fram emot nya podcastavsnitt, förresten! Hinner underbara Johanna och du någonsin spela in podd igen – det dröjer alltför länge mellan varven!

  Kramar från Finland!

Comments are closed.

LOADING..