På språng och på gång

Det ösregnade i dagarna två – sen dök solen upp igen – och kanske för att jag är så ovan vid regn, var det nästan lite vårkänslor i luften idag. Ni vet, så där som det brukar kännas i kroppen i Sverige i april. När luften känns ny och en vänder ansiktet mot solen och får ett par nya fräknar.

Var i Santa Monica på möte på förmiddagen – rufsig och dan i kalufsen ser jag här, men vem bryr sig ärligt talat? Eftermiddagen handlade om badrumsrenovering. Ja, alltså, vi renoverar badrummet vid vårt sovrum; och själva sovrummet. HUR ska jag kunna veta exakt i vilken formation lampspottarna i taket ska sitta i? Såna saker fick jag besluta i alla hast och på känn. Aja. Det blir säkert bra hur det än blir.

Gymnastik-morsaliv på kvällen, sen middag och bokläsning med tjejerna. Har letat efter par bra utsvänga jeans länge och tycker att dessa som jag hittade second hand är rent löjligt perfekta. Till det The Diana och världens bästa väska för en springig dag som denna – fick plats med både dator, kamera, tjejernas gympakläder, en påse frukt och en påse kex till eftermiddagssnacks till barnen.

 1. Cecilia! Dina texter och bilder går direkt ”genom rutan” och in i hjärtat. Tack för dina vardagsbeskrivningar som är så levande och får en frusen svenska att riktigt känna vårluften och solen hela vägen hit!

  Har följt din blogg i flera år och den är fortfarande lika bra. Keep up the good work och sluta aldrig skriva! Du ger verkligen inspiration, på många plan.
  Kram!

 2. Älskar ditt skrivande och härliga bilder. Inspireras i massor, alltid!!!
  Undrar vart jag kan få tag i dina glasögon, eller liknande? Tack på förhand.

 3. Hej
  älskar dina klädtips så jag ber om lite inspo.
  Vad skulle du haft till, the pella, på ett bröllop med klädkoden: mörk kostym? Gärna byxor, men funkar även med en lösare klänning?
  tack o Kram.

 4. Dom ÄR löljligt perfekta, första jag tänkte när jag såg bilderna:)älskar midjan! Spännande med Blankens alla nya skor och utökade sortiment. Ahh, våren, den känns läskigt långt borta här hemma just nu tyvärr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..