Lyssnar på regnet

Så där spöregnar gör det inte precis varje dag – men idag var undantaget. Det har forsat ned från himlen utan avbrott sedan i morse. Och detta tycker vi allihop är helt otroligt mysigt. För barnen är det till och med spännande. Att gå hem med paraplyer från skolan. Hoppa i vattenpölar och få blöta fötter för att gummistövlarna är kvar i stugan i Sverige. Och för Remy är regnet ett riktigt äventyr. När jag hämtade honom med bilen skrek han av upphetsning över att det var dags att använda vindrutetorkarna. Och sedan har det pratats om, och lyckoskrattats över den här otroligt spännande delen på bilen som han nu fick se live och in action.

Eftersom vårt sovrum renoveras denna vecka och nästa, knör vi ihop oss i barnens rum. Mem jag funderar faktiskt på att kånka med en sovsäck och krypa ned i soffan på altanen och ligga där i natt. Medan regnet fortsätter ösa ned.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..