Helgen på ett bräde

Avslutar helgen med Golden Globes på tv och har aldrig älskat Oprah mer. Såg ni det? Talet? För sin Cecil B DeMille-utmärkelse. Vilken ofattbart magnifik människa hon är.

Helgen har inte heller varit precis omagnifik för egen del. I lördags dundrade ett gäng kompisar in och vi lagade och åt middag. Drack vin och åt alldeles för mycket av en riktigt mullig tacobuffe vi svängde ihop. Långkokad högrev, picklad rödlök, grillad fisk, bakade svarta bönor, mangosalsa, guacamole. Så mycket gott!

I likadana jackor från Malaika Cotton fick jag och Sandra ABBA-feeling när det var dags att säga hejdå. Och det kan man ju förstå.

Söndagmorgon och då ska det slappas. Ingen slappar bättre i den här familjen än Goldie. Gud vad hon snarkar och sover, gulltussen.

Söndag – brunch med Emilia DePoret med familj som är på besök i LA – på Little beach house i Malibu. Så inspirerande, trevligt och kul!

Havet av alla svartklädda kvinnor och män i stöd för #thetimeisup under Golden Globe, Oprahs tal – den här första veckan av 2018 har börjat starkt! Det ger mig hopp och kraften i den kvinnliga energin och styrkan i den kvinnliga gemenskapen är anledning att känna riktig, pirrande och varm lycka!

  1. Gillar dina helguppdateringar <3
    Minns du vad ditt perfekta Armani läppstift hade för färgkod? Det är ju några år sen.. 401 kanske? Måste ha färg i mörkret.

  2. Oprah. Började gråta redan vid de stående ovationerna när hon gick upp på scen. Vilken kvinna. Vilket tal. Man känner förändringarnas vindar blåsa. Det är vår tid nu.

  3. Nej, vare sig svensk Tv el tidningar sände galan-tyvärr, såå trist och fattar inte att det skall vara så svårt att få till det, finns ju ett stort intresse och efterfrågan. Oprah for president låter helt logiskt i mina öron, hoppas, hoppas detta brandtal får stenen i rullning! Måste också klämma in i min kommentar att jag tycker ert hem ser såå übermysigt ut, älskar att det är så personligt och inte ser ut som taget ur en stiff inredningstidskrift, allt ser ut att vara omsorgsfullt handplockat, med kärlek för var sak.

  4. Alltså det känns helt logiskt att Oprah skulle kandidera. Snacka om en mångfacetterad kvinna med hjärtat på rätta stället. Hon har gjort hela resan, self made, hon kämpar för godhet och bättring, hon räds inte att lyfta ”jobbiga” ämnen. Hela hennes programledarkarriär och skådespelarkarriär har varit rätt politisk.
    Följer henne på Insta sedan många år tillbaka och blir alldeles varm av att se hennes generositet när hon betalar för alla sina ”nieces” utbildning. DET är den finaste gåva man kan ge någon för utbildning ger en arbete och i förlängningen självständighet. Blir lika varm av att se henne totalt ostylad skörda i sitt grönsaksland. Eller att hon är öppen med att hon måste jobba stenhårt med att hålla vikten, som så många av oss. Hon är en människa av folket liksom. Så jag skriver under; Oprah for President!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..