Lyckligt lottad

Vi är så vansinnigt lyckligt lottade. Tänker ni på det tillräckligt ofta? Vi allihop. Vi som får uppleva kärlek av endera sorten. Vi som har mat, ett tak över huvudet och en någorlunda trygg tillvaro i övrigt. Världen är en så läskig plats på många håll. För somliga är våld och osäkerhet det normala, i andra familjer har sjukdomar och sorg slagit sig ned och rivit hål av skräck och saknad. I Los Angeles brinner det. Hundratals familjer har förlorat sina hem. Elden är så pass nära oss, och vindarna så starka och att skolan är stängd torsdag och fredag av säkerhetsskäl. Tillvaron är skör. Det är den alltid. Och ibland är det bra att påminnas om det. För att aldrig aldrig glömma. Hur lyckligt lottade vi oftast är.

  1. Fy för bränder, torka, översvämningar, jordskred! Hoppas det lugnar sig med vinden i LA.
    Jag tycker jag känner igen barnens tyg; jag köpte en babybody av dig för ca 7 år sedan med dessa svampar, när du samarbetade med Me&I. Jättefint!

  2. Älskar hur äkta och jordnära du verkar vara!! Så viktigt att varje dag komma ihåg hur bra vi har det, amen för det

  3. Kul m svamparn; har precis ärvt en blå klänning m dessa svampar f min kompis. Hennes döttrar har haft den o nu min dotter. Tänkte på dig när jag såg att den kom f me&I.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..