Julklappstips (till mig själv?)

Typiskt att det ska vara så lätt att hitta julklappar till sig själv när en egentligen surfar runt efter presenter till övriga familjen.

De här två affischerna till exempel, fast om jag vänder och vrider lite manipulativt på just den här iden så kanske jag kan få mig själv att tro att Per skulle bli lika glad för dessa som jag skulle bli. Så då kan jag kanske ge dem till honom? Och liksom få dem till mig själv på köpet?

De här örhängena råkar också vara någonting som gärna fick hamna i mitt paket. Men nu var det ju som sagt övriga familjen jag skulle shoppa till. Kanske om jag köper dem till Bonnie? Och sen rätt och slätt snor dem av henne?

Och sen är jag förstås väldigt intresserad av den här jackan som jag sneglat på hela hösten. Den skulle passa så fint in i min samling av rätt så spektakulära ytterplagg. Dessutom är den på rea. Och har 40%-rabattkod ovanpå det? Kanske om jag köper den, slår in den fint, skriver att den är från Per. Uppfinner ett selektivt minnesglömmarpiller. Tar det. Och blir JÄTTEGLAD när jag öppnar paketet och ser vad som är i?

 

En annan tanke vore ju att skippa klapparna och lägga pengarna på kakel till badrummet som vi förhoppningsvis ska kunna renovera snart istället. Är säker på att barnen skulle älska den iden!

  1. Åh, jackan! Så fin och även helt i min smak, så jag säger köp den till dig själv i julklapp! Ett sånt plagg du kommer älska hela livet, till och från. Köper alltid julklappar till mig själv också, när jag ändå är igång, varför inte, liksom?.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..