North Hollywood

Ligger spegelvänt från gamla vanliga Hollywood. På norra sidan Santa Monica mountains. Älskar att hänga här. För att det är ett så bra exempel på det allra bästa med LA: trevligt och bra folk med extremt blandat ursprung som delar samma lilla plätt på jorden. Det är kanske inte lika uppenbart snyggt som andra delar av LA, men ändå mer spännande. På ett filmiskt vis. Och så går det inte att upptäcka färdigt de här kvarteren. Bakom varje hörn finns en ny restaurang, butik eller bar som förvånar och kittlar. Det tar liksom aldrig slut.

Inget för förstagångsresenären till LA, kanske, men definitivt värt ett besök om du börjar känna dig hemma i stan och vill vidga vyerna!

Vi har precis börjat göra om trädgården på framsidan av vårt lilla hus, och idag kvistade jag iväg för att kolla på krukor till en palm som ska planteras om. Någon hade tipsat om Jackelope bara några kvarter hemifrån, och det visade sig vara en superjackpot. Hamnade i krukhimlen!

Övrigt: här kommer en till bild på lampfyndet från helgens loppis i bättre ljus. Är det inte en helt otroligt makalös lampa? Ser ni den där långa bågen i trä? Skulle säga att typ 70 procent av det som inte är sängar och köksredskap är loppisfynd i vårt hus, och jag undrar om inte den här lampan susade rakt upp och knep förstaplatsen och blev favorit!

 1. Om ni har amerikaner på besök hemma tycker dom att ni har annorlunda inredning då? Den känns ju väldigt stilmedveten skandinavisk, och jag tänker att amerikaner har mer fejklyx vräkig stil hemma?

 2. hej Cissan – när vi besökte NK:s modegala på Chinateatern hade vi nöjet
  att träffa Elin – jättesnygg, helt klädd i svart till sitt blonda hår.
  vi gillade däremot inte Lindmans skor, giggle – det går
  tydligen jättebra för Elins Toteme. såg att din gamle TV-kompis
  Adam Alsing fyllde 49 år – stor fest nästa 12 okt.
  (bor ni längt från Hidden Hills ?) – jag kanske knackar på, giggle…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..