Lägesrapport

Träning? – Försöker träna på morgnarna. Springa i mina nya rekordfula tåskor – men mest av allt vill jag bara sitta nere vid sjön och stretcha. Jag behöver det. Sträcka ut och mjuka upp. Gud vad skönt det är. 

Lyssning? – Just nu totalt uppslukad av podden Moguls om hiphoplegendaren Chris Lightys liv. Visste inte ens vem han var innan, men nu har jag bättre koll! Finns på ITunes! 

Samlar på? – Har i vuxet liv egentligen bara samlat på två saker: (förutom skor då, men den samlingen är inte speciellt nischad utan bara styrd av min egen smak) Porslinsserien Sippa från Rörstrand och Folke och Elsa Jernbergs fantastiska djurfiguriner. Dessa älskar jag inte bara för att jag överlag är enormt förtjust i alla former av djur i inredning och som tryck – men också för att Folke och Elsa var min första pojkvän och kära vän Johans farmor och farfar. Jag spenderade en enorm del av min tonår i huset där de hade sin studio. 

Äger nog ett 20-tal figuriner – mest börjar och elefanter men också en uggla – vid det här laget, har de flesta här i sommarstugan och tycker så mycket om deras snälla, lugna utstrålning.

Längtar till? När jag ska träffa mina allra bästa tjejkompisar i Smögen nästa vecka.

Njuter av? Lugnet, sommaren, det helt otroligt fina vädret vi haft här på Kinnekulle hela sommaren.

Ser fram emot? Torsdag när Blankens släpper en alldeles perfekt pumps! Ska bli så kul att få introducera alla kunder till The Vanessa!


Överraskad av? Per och min kusin spontanköpte en (liten) båt tillsammans idag. Varken jag eller Per är direkt båtvana, men det får det bli ändring på nu!

Ska? Börja fundera på hur den här hösten ska organiseras. Älskar den där nystartskänslan i början av en säsong – är laddad för att börja träna ordentligt igen, och att ha en lagom löst ordnad struktur i vardagen. Sen blir det ju alltid som det blir med planer av det slaget – somligt blir verklighet, annat rinner ut i sanden. Men vad gör det egentligen? Planer är härliga, att upprätthålla dem kan vara ursvårt – får man de viktigaste att funka räcker det långt!

Ni då? Lägesrapport? Kan man få det?

 1. Malin skriver:

  Träning: Nä.
  Lyssning: Så fort tillfälle ges – på tystnaden.
  Samlar på: Läppstift. Just nu snöat in På Dior Addicts hydra någonting.
  Längtar till: När vi drar på Sverigesemester – i hyrd buss. Så himla trevligt att åka en liten buss alla tillsammans ist för i två bilar!
  Njuter av: Min föräldraledighet. Njuter som faan, faktiskt på ett helt nytt sätt, denna gång!
  Ser fram emot: Hösten. Mysigt när kvällarna blir mörkare och svalare, man tänder ljus och släpper ”måste va ute hela tiden-känslan.” Man liksom kapitulerar och myser ner sig i soffan.
  Överraskad av: Att jag fick så många komplimanger på en begravning nyligen. Var precis som jag alltid är men via mamma och brorsan kom det fram massa komplimanger från avlägsna släktingar. Oväntat och märkligt…
  Ska: Bli ännu bättre på att sålla bort sånt jag mest gör för andras skull (typ tacka ja till det värsta jag vet = stora fester/möhippor osv för att vara till lags och ”med i gänget”). Är för gammal för att vara ängslig. Om vänner faller bort för att man väljer bort sånt så är de inga riktiga vänner.

 2. Sofia skriver:

  Packat väskan o imorgon åker vi på semester till Sverige. Längtar efter våran stuga vid sjön. Planerar också flytt tillbaka permanent efter 14 år i England . Bygglov o allt hat skickats in. Funderar på om bäbis nr 3 kommer ta flaska någon gång. Tack för super blogg as usual

 3. Snodde till min blogg men i korthet: Träning javisst, iaf typ varannan dag. Äter chips och kollar netflix idag. Längtar efter hemmafix (men det går över snart). Ska bli en perfekt människa i höst (precis som jag tror varje sommar).

 4. Längtar till att träffa mitt tjejgäng igen, är två veckor sedan men händer alltför sällan nu för tiden.
  Njuter av att vara arbetslös i sommar men till hösten måste jag hitta ett jobb så jag får vara arbetsmyra igen.
  Överraskad av att 3-åringen slutat med napp och att det gått fin fint första veckan, hoppas att det håller i…
  Ser fram emot Blankens höstkollektion, kängor och stickade tröjor!

 5. Anneli skriver:

  The Vanessa i svart mocca hade absolut varit min drömsko och ett säkert köp :)! Grått är – enligt mig – en svår färg. Snygg modell dock, men, men…

Comments are closed.

LOADING..